Puzsér: „Karácsony Gergely egy mikropénisz, aki mindenáron [email protected] akar látszani”

Keresetlen szavakkal szállt bele Puzsér Róbert Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltbe a Facebookon, miután a zuglói polgármester a Magyar Hangnak adott interjújában szexistának bélyegezte a szabadszájú publicistát.

A Magyar Hangnak adott interjújában Karácsony Gergely, a parkolási maffia jelöltje a szokott mellébeszélés és hazudozás…

Közzétette: Puzsér Róbert – 2019. július 25., csütörtök

Puzsér szerint Karácsony azért szexistázta le, mert „bugyiszaggatónak” nevezte a mosolyát.

„Nos, valóban előfordul, hogy szexista vicceket engedek meg magamnak, ezúttal azonban semmi ilyesmi nem történt. Általánosítottam? Egyetlen szóval sem. Megaláztam a női nemet? Mivel? Azzal, hogy sok nőnek vonzó Karácsony Gergely mosolya? Azzal, hogy csajozni lehet vele? És ha tényleg szexista voltam, hogyan kérjek bocsánatot? Sajnálom, Gergő, a nők undorodnak a mosolyodtól. Jó lesz így? De lehetek még polkorrektebb: rosszul fejeztem ki magam, Gergő, a mosolyod természetesen bugyi- és boxerszaggató”

– írta Puzsér, és értekezett még arról is, hogy szerinte Karácsony

  • úgy viselkedik a választóival, mint egy bölcsészdoktorból porszívóügynökké átnyergelt selyemfiú;
  • egy Medgyessy, aki előadja a Gyurcsányt;
  • Budapest Kapitánynak áll, és nem veszi észre, hogy lötyög rajta a városvédő páncél.

„Miként hangzana egy valóban szexista minősítés? Valahogy úgy, hogy Karácsony Gergely egy mikropénisz, aki mindenáron [email protected] akar látszani. Néha sikerül is”

– zárul a poszt.

Kiemelt kép: Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Kapcsolódó hírek