Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Nagy Blanka belépett a Momentumba

„A politikai pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni”

írta hétfőn Facebook-oldalán Nagy Blanka, aki tavaly vált ismertté erős, szókimondó kormányellenes felszólalásával. A diáklány meg is indokolta, hogy miért az EP-választáson meglepően jól szerepelt Momentum soraiban folytatja a küzdelmet:

„Bennük láttam egy olyan lehetőséget amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.”

A diáktüntető nemrég azt jelentette be, hogy Kiskunfélegyházán, a 8. körzetben képviselőként méretteti meg magát. Mostani posztjában kijelenti, a Veled a Városunkért Egyesületben továbbra is folytatja a munkát, mert nem szeretné, ha bárki is azt hinné, hogy átverte.

„Bár a testemet s lelkemet lilába borítottam, a szívem piros-fehér-zöld marad, melyben a sárga s a kék is helyet kap, melyek az Európai Unió színei” – magyarázta.