Blokád alá vonta a Mi Hazánk a dunaharaszti Coca-Cola üzemet

A Mi Hazánk Mozgalom aktivistái a dunaharaszti Coca-Cola üzem előtt.
A Mi Hazánk Mozgalom aktivistái a dunaharaszti Coca-Cola üzem előtt. Fotó: 24.hu/Facebook/Mi Hazánk Mozgalom

Több autóval vonult ki a Toroczkai László-féle Mi Hazánk Mozgalom a Coca-Cola dunaharaszti üzeme elé, ahol az Index tudósítása szerint a szélsőjobbos párt aktivistái megpróbálták megakadályozni a telephelyre való be- és onnan történő kijutást, tiltakozva a cég azonos neműeket is szerepeltető plakátjai ellen.

Az üdítőitalgyártó az Indexnek elmondta, a demonstrálók néhány tagja több személyautóval elállta a dunaharaszti telephelyük bejáratát, ezzel akadályozva a munkatársak és a szállítmányozó kamionok mozgását. A cég biztonsági szolgálata értesítette a rendőrséget, több járőr kivonult, és megkezdte az intézkedést. Elmondták még, hogy megteszik a szükséges jogi lépéseket a forgalmat akadályozó személyek ellen.

Az egyik szélsőjobbos a párt élő Facebook-közvetítésében arról magyarázott, hogy folytatják az akciót, „bármi is legyen az ára”. Egy molinóval is készültek, melyen azt a nyilvánvalóan blőd kérdést tették fel, hogy

„Mi lesz a következő? Pedofília?”

A pártvezér Toroczkai a napokban egyébként már súlyos csapást mért a Coca-Colára: ugyancsak itt, a dunaharaszti üzem előtt a földre lötykölte a cég termékeit.

Kapcsolódó hírek