Bulvár

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Bűnügy

Megszólalt a Szegeden történt gyilkosság gyanúsítottja

Gazdaság

Újabb pocsék adat jött: padlón a NER kedvenc lopó-ágazata

Befejezi a politizálását a Márki-Zay Péter által legyőzött hódmezővásárhelyi fideszes

Visszavonul a politizálástól, nem indul az ősszel esedékes helyhatósági választásokon Hegedűs Zoltán, a Fidesz hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője, a párt korábbi polgármesterjelöltje – jelentette be a politikus szerdán a közösségi oldalán.

https://www.facebook.com/hzoltan6800/posts/340525169978581

Emlékezetes, ő volt az a fideszes jelölt, aki helyett – miután Márki-Zay Péter fölényesen legyőzte a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson –, a sajtótájékoztatón inkább a város igazi ura, Lázár János akkori miniszter válaszolt a kérdésekre.

„Mint ismeretes, a választók többsége végül úgy döntött: a kihívómnak, Márki-Zay Péternek ad lehetőséget arra, hogy a néhai Almási polgármester úr által megkezdett munkát folytassa. Abban, hogy ez nem sikerült neki, minden helyi politikusnak felelőssége van. Nemcsak a megbízott polgármesternek és támogatóinak, hanem bizony nekünk, a képviselőtestület többségét adó fideszeseknek is. Ebből pedig mindnyájunknak le kell vonnunk a tanulságokat”

– magyarázta most Hegedűs.

Szerinte a vásárhelyiek ma kevés dologban értenek egyet. „Abban azonban mindenki egyetért, hogy a közös dolgaink nem mehetnek így tovább” – írta. A politikus leszögezte, Vásárhelyen változásra van szükség: arra, hogy új fejezet kezdődjön a város történetében. Azt látná helyesnek, ha mindazok, akik e polgárháborús időszak megtestesítői, most hátra lépnének egyet, és kivonulnának a helyi közéletből – közölte.

Hegedűs Zoltán úgy véli, a holnapi béke legfőbb akadályai azok, akik a mai viszály főszereplői. Hozzátette: ő szülővárosa fejlődésének nem az akadálya, hanem az elősegítője akar lenni.

Ez is érdekelhet:
Kilépett az LMP-ből a Hadházy Ákost megverő Sallai R. Benedek

Már két kutatás szerint is népszerűbb a Tisza a Fidesznél

Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján

Orbán Viktor nem fogott kezet Márki-Zay Péterrel

Elgázolt egy embert a vonat Hódmezővásárhelyi Népkert és Mindszent között

Vérengző férfi rúgta rá az ajtót egy családra csütörtök hajnalban Hódmezővásárhelyen, két embert meg akart ölni

Vádat emeltek egy férfival szemben, mert gumiabroncsokból épített kerítést a tanyájához