Bűnügy

Őt keresik a józsefvárosi emberölés miatt

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Gazdaság

Komoly üzemanyag drágulás jön napokon belül

Befejezi a politizálását a Márki-Zay Péter által legyőzött hódmezővásárhelyi fideszes

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Visszavonul a politizálástól, nem indul az ősszel esedékes helyhatósági választásokon Hegedűs Zoltán, a Fidesz hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője, a párt korábbi polgármesterjelöltje – jelentette be a politikus szerdán a közösségi oldalán.

https://www.facebook.com/hzoltan6800/posts/340525169978581

Emlékezetes, ő volt az a fideszes jelölt, aki helyett – miután Márki-Zay Péter fölényesen legyőzte a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson –, a sajtótájékoztatón inkább a város igazi ura, Lázár János akkori miniszter válaszolt a kérdésekre.

„Mint ismeretes, a választók többsége végül úgy döntött: a kihívómnak, Márki-Zay Péternek ad lehetőséget arra, hogy a néhai Almási polgármester úr által megkezdett munkát folytassa. Abban, hogy ez nem sikerült neki, minden helyi politikusnak felelőssége van. Nemcsak a megbízott polgármesternek és támogatóinak, hanem bizony nekünk, a képviselőtestület többségét adó fideszeseknek is. Ebből pedig mindnyájunknak le kell vonnunk a tanulságokat”

– magyarázta most Hegedűs.

Szerinte a vásárhelyiek ma kevés dologban értenek egyet. „Abban azonban mindenki egyetért, hogy a közös dolgaink nem mehetnek így tovább” – írta. A politikus leszögezte, Vásárhelyen változásra van szükség: arra, hogy új fejezet kezdődjön a város történetében. Azt látná helyesnek, ha mindazok, akik e polgárháborús időszak megtestesítői, most hátra lépnének egyet, és kivonulnának a helyi közéletből – közölte.

Hegedűs Zoltán úgy véli, a holnapi béke legfőbb akadályai azok, akik a mai viszály főszereplői. Hozzátette: ő szülővárosa fejlődésének nem az akadálya, hanem az elősegítője akar lenni.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Vérengző férfi rúgta rá az ajtót egy családra csütörtök hajnalban Hódmezővásárhelyen, két embert meg akart ölni

Márki-Zayék odacsaptak a harácsoló csuhásoknak: korábban egyházi „tulajdonú” ingatlanok átadását tagadta meg a hódmezővásárhelyi közgyűlés

Száz embert rúgnak ki az év végén Makón és Hódmezővásárhelyen

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot