Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Eldőlt, ki kapja az MSZP-Párbeszéd egyetlen EP-mandátumát

Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, az MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője (k) sajtótájékoztatót tart az MSZP és a Párbeszéd EP-választási eredményváróján Budapesten a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. május 26-án.
Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, az MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője (k) sajtótájékoztatót tart az MSZP és a Párbeszéd EP-választási eredményváróján Budapesten a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. május 26-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Titkos szavazással döntött az MSZP választmányának ülése szombaton arról, hogy az EP-választáson megszerzett kőkemény 1 mandátumot ki kapja, miután a listavezető Tóth Bertalan lemondott a pozícióról.

Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatón közölte, a választmány kétharmados többséggel úgy döntött, hogy fenntartja az EP-lista sorrendjét, amelynek értelmében

Ujhelyi István EP-képviselő képviseli a pártot a következő öt évben Brüsszelben.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke bejelentette azt is, Bangóné Borbély Ildikó lemondott parlamenti frakcióvezető-helyettesi posztjáról és távozik a párt kommunikációs igazgatója is, Láng Balázs.

A most Brüsszelbe kijutott Ujhelyi István egyébként a csúfos kudarcot hozó EP-választás kampányfőnöke volt.