Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Megérkezett a dél-koreai mentőcsapat a dunai hajóbaleset helyszínére

A roncsfeltáró munkálatokat irányító Hajdu János, a Terrorelhárító Központ (TEK) főigazgatója (jobbról) tájékoztatja a munkálatokban részt vevő dél-koreai katonai mentőcsapat tagjait a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében, a Margit hídnál kiépített keresőponton 2019. május 31-én.
A roncsfeltáró munkálatokat irányító Hajdu János, a Terrorelhárító Központ (TEK) főigazgatója (jobbról) tájékoztatja a munkálatokban részt vevő dél-koreai katonai mentőcsapat tagjait a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó közelében, a Margit hídnál kiépített keresőponton 2019. május 31-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Péntek délelőtt megérkeztek a dunai hajóbaleset helyszínére a kutatási munkálatokban részt vevő dél-koreai katonai mentőcsapat tagjai.

A mentőcsapat tagjait a roncsfeltáró munkálatokat irányító Hajdu János, a Terrorelhárító Központ főigazgatója tájékoztatta az elsüllyedt Hableány turistahajó közelében, a Margit hídnál kiépített keresőponton.

A feladat nem lesz könnyű, az Indexnek egy volt ipari búvár azt nyilatkozta, a Margit híd pillére miatt erősebb a sodrás, tovább nehezítve az elsüllyedt Hableányhoz való jutást.