Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

A Vodafone is segít a budapesti hajókatasztrófa érintettjeinek

Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred AM-31 Dunaújváros hajója részt vesz a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó állapotának vizsgálatában a Margit híd alatt 2019. május 30-án.
Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred AM-31 Dunaújváros hajója részt vesz a hajóbalesetben elsüllyedt Hableány turistahajó állapotának vizsgálatában a Margit híd alatt 2019. május 30-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Facebook-oldalán fejezte ki részvétét a Vodafone Hungary a szerda esti dunai hajóbaleset miatt, egyúttal segítséget is ajánlott a cég.

„A legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki a szerda esti dunai hajóbaleset minden sérültje és áldozatainak hozzátartozói felé. A hálózatunkon roamingoló, dél-koreai SIM kártyákról szerdán, csütörtökön és pénteken (05.29-31.) bonyolított roaming forgalmat (hanghívásokat, SMS- és adatforgalmat) nem számlázzuk ki dél-koreai partnerszolgáltatóink felé. Amiben csak tudjuk, segítjük a hatóságok munkáját”

– írták az angol nyelven is közölt posztban.

A legfrissebb információk szerint a szállodahajóval ütközött, majd pillanatok alatt elsüllyedt Hableány turistahajó utasai közül 19-et még mindig nem találnak, hét halálos áldozata már biztosan van a balesetnek, heten pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az esetet.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten