A fideszista elemző szerint minden magyar tudja, hogy gazdagabbak lettünk a Vodafone megvásárlásával

Valósággal követelte a nép, hogy ne oktatásra, egészségügyre menjen a pénz, hanem mobilcégre.

A fideszista elemző szerint minden magyar tudja, hogy gazdagabbak lettünk a Vodafone megvásárlásával
Fotó: Facebook/Pindroch Tamás

Az Alapjogokért Központ vezető elemzője szerint „minden magyar tudhatja”, hogy egy olyan nagy vállalat felvásárlásával, mint a Vodafone, „a közös országunk is erősebb, mi pedig egyenként, magyarokként is gazdagabbak lettünk”!

Pindroch Tamás a Facebook-oldalán hétfőn azt írta: egy ország akkor szuverén és cselekvőképes, ha a gazdaságban is önálló lábakra állhat. „Egy nemzeti közösség erősebb, ha a gazdaság stratégiai kulcsterületein is tulajdont és ezzel befolyást birtokol. Ez egyszeregy” – magyarázta. A vezető elemző „Nemzeti tulajdonban a Vodafone!” című bejegyzésében közölte, hogy a „deregulációs, privatizáló, mindent kiárusító liberalizmus” kora régen lejárt.

➡️ Nemzeti tulajdonban a Vodafone!Egy ország akkor szuverén, akkor van mozgástere, cselekvőképessége, ha a gazdaságban…

Posted by Pindroch Tamás on Monday, January 9, 2023

Ha a francia állam akár más országokban is tulajdonolhat víziközműveket és energiaszolgáltatókat, akkor a magyar államnak is természetes joga, hogy a 21. század technológiájában, a nemzetbiztonsági értelemben is jelentős távközlési szektorban is résztulajdonnal rendelkezzen,

leplezte le magukat az „elemző”, hogy valójában inkább a nacionalista melldöngetés vezérelhette a horribilis összegű zsákmányolást, mint sem a racionális érvek.

Pindroch Tamás mindenesetre megfejtette: „az persze érthető, hogy az a baloldal, amelyik 2010 előtt mindent eladott, ami nem volt lebetonozva vagy kipányvázva, majd később azt is privatizálta, ami le volt betonozva – Ferihegyi repülőtér –, most hangosan prüszköl a nemzeti bevásárlás miatt”.

„A gyurcsányi baloldal ugyanis azt szereti, ha a magyar állam gyenge, erőtlen és kiszolgáltatott, így a nemzetközi multik és bankok azt csinálhatnak idehaza, amit csak akarnak” – állította.

Kapcsolódó hírek