Az IKEA mintha visszaszólt volna Kövér László melegeket gyalázó dumájára

Reggeli hír volt Kövér László zuglói előadása, ahol többek között arról értekezett, szerinte milyen egy normális homoszexuális.

A házelnök észosztását a nap folyamán Gulyás Gergely is megvédte, de közben a magyar IKEA áruház is – vagy Kövér szavaira reagálva, vagy csak véletlen egybeesésként, de – érdekesen áthallásos posztot tett közzé a Facebookon:

„Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő!”

Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban, függetlenül a…

Posted by IKEA on Thursday, May 16, 2019

Kövér László kijelentéseire egyébként a Magyar LMBT Szövetség is reagált, amelyben többek között hangsúlyozzák: a gyerekvállalást a pedofíliához hasonlítani nem csak az LMBTQI szülőket, hanem minden örökbe fogadó szülőt sért.

„Azt reméltük, hogy elmúltak már azok az idők, amikor a hatalmasok szemrebbenés nélkül érveltek amellett, hogy nem minden ember egyenrangú. Köszönjük Kövér Lászlónak, hogy ismét figyelmeztet, hogy sosem szabad hátradőlnie azoknak, akik abban hisznek, hogy minden ember egyenlő”

idézte közleményüket a hvg.hu.

Kapcsolódó hírek