Kövér László elmondta, milyen a normális homoszexuális

Kövér Lászlót vetette be a Fidesz Zuglóban az EP-választás előtti kampánysorozat elemeként, a házelnök pedig a bevándorlás mellett a homoszexuálisok egyenjogúságáról is értekezett.

A fórumról tudósító Index szerint

Kövértől csak írásban lehetett kérdezni, a kérdéseket pedig előre le kellett adni.

A kérdésre, miszerint „Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?”, a házelnök például először elsütött egy nemválasztós viccet, majd az LMBTQ-t kezdte elemezni, onnan pedig egy huszárvágással eljutott a papi pedofília és a homoszexualitás egy lapon említéséhez. Kövér hangsúlyozta, a papi pedofíliát a legundorítóbb bűnök egyikének tartja, majd azzal folytatta:

„Csak! Mi a különbség az egyházi emberek pedofíliája és – mondjuk – Daniel Cohn-Bendit pedofil hajlamai között? Az egyik a Jóistennek tartozik elszámolással, a másik is, csak nem tud róla.”

Ezután a tudósítás szerint Kövér László a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe gyereket.

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze” – magyarázta a fideszes, aki majd el is igazította a melegeket:

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Ezek is érdekelhetnek