Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Kövér László elmondta, milyen a normális homoszexuális

Kövér Lászlót vetette be a Fidesz Zuglóban az EP-választás előtti kampánysorozat elemeként, a házelnök pedig a bevándorlás mellett a homoszexuálisok egyenjogúságáról is értekezett.

A fórumról tudósító Index szerint

Kövértől csak írásban lehetett kérdezni, a kérdéseket pedig előre le kellett adni.

A kérdésre, miszerint „Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?”, a házelnök például először elsütött egy nemválasztós viccet, majd az LMBTQ-t kezdte elemezni, onnan pedig egy huszárvágással eljutott a papi pedofília és a homoszexualitás egy lapon említéséhez. Kövér hangsúlyozta, a papi pedofíliát a legundorítóbb bűnök egyikének tartja, majd azzal folytatta:

„Csak! Mi a különbség az egyházi emberek pedofíliája és – mondjuk – Daniel Cohn-Bendit pedofil hajlamai között? Az egyik a Jóistennek tartozik elszámolással, a másik is, csak nem tud róla.”

Ezután a tudósítás szerint Kövér László a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok is házasodhassanak és fogadhassanak örökbe gyereket.

„Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze” – magyarázta a fideszes, aki majd el is igazította a melegeket:

„Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz