Rákay Philip is pofátlanul olcsón bérel lakást a Várban

Habsburg-Lotharingiai Mihály, Palkovics László és Bayer Zsolt után a Magyar Televízió volt vezérigazgató-helyetteséről, a Fidesz lelkes szekértolójáról, Rákay Philipről derítette ki a 24.hu, hogy arcpirítóan fillérekért lakik egy önkormányzati lakásban Budapesten a Várnegyedben.

Rákay és családja állítólag idén januárjában szerezte meg Bécsi kapu téren álló, 60 négyzetméteres lakás örökbérleti jogát, amiért a cikk szerint

havi 39 ezer (!) forintot fizetnek a Budavári Önkormányzatnak.

A lakás egy olyan műemléképületben található, melyet nemrég 70 millió forintból renovált az I. kerület. A lakásszerzés kapcsán a lap kereste Rákay Philipet, aki nyilván kiverte a tantrumot:

„Az egyetlen, amihez az önhöz hasonló, rendkívül igyekvő, megbízói elvárásait bármi áron, önként is túlteljesítő csinovnyikok értenek: a magyar társadalom erre fogékony rétegének hazugságokkal való, gátlástalan hergelése. Kizárólag ebben jeleskednek önök – csakúgy, mint ideológiai előképeik, éppen száz esztendeje”

– magyarázta sajátosan, de annyit azért elárult: a Várnegyedben található lakásért egy felújított pesti öröklakást adtak, ahová költöztek, az rendkívül lelakott, és rengeteget költenek a felújítására.

Ezek is érdekelhetnek