Gajdics Ottó: az IKEA azt sem tudja, mi az a bútor, nem azt, hogy mi az a család

Kiakadtak a világ egyszerűségéhez szokott fideszesek, hogy 12 darabból kell összerakni egy fiókot.

Első alkalommal ültek össze a kormány propagandistái a Hír TV-re paterolt Sajtóklub című műsorban (ami így is legalább annyira értelmezhetetlen elnevezés, mint a TV2-n a Tények), és rögtön megadták a régi-új párhuzamos valóság alaphangját.

Huth Gergely először arról magyarázott, hogy a 444.hu a hétvégén még azelőtt megjelentetett egy cikket Novák Katalin olaszországi családügyi haknijáról, hogy az államtitkár egyáltalán felért volna a pódiumra. Ezen aztán hosszú percekig szörnyülködtek az újságírás etalonjai, mivel szerintük a jobboldali morális fölényben ilyen soha nem fordulhatna elő, de nem ám!

Az igazi atombombát ezután Gajdics Ottó dobta le a balliberális családutálókra, annak kapcsán, hogy az olasz családkonferenciára időzítve az IKEA közzé tett egy kisfilmet azzal a szöveggel, hogy

„nem kell ahhoz konferencia, hogy tudjuk, mi a család”.

Gajdics bácsi válaszul kifejtette:

„az IKEA azt sem tudja, mi az a bútor, nem azt, hogy mi az a család”,

és hogy felőle „úgy üzekednek az IKEA-sok ahogy akarnak, azzal akivel akarnak”, de ő többet oda be nem teszi a lábát, mert legutóbb is „harminckét helyről kellett összeszednie a bútorja alkatrészeit, és tizenkétszer állt kilométeres hosszú sort”.

A világ bonyolultsága Huth Gergelyt is az IKEA-ban érte utol, aki azon kezdett értetlenkedni, hogy

hogy lehet egy fiókot 12 darabból összerakni? Egy fiókot, értitek???

Majd hozzátette:

„egyszer vettem egy IKEA-ágyat, képzeljétek el, és ilyen rács van a fejtámlájánál… és álmomban nem gondoltam volna, hogy a rácsnak mindegyik elemét külön-külön kell beleszerelni, hogy a doboz az másfél centivel laposabb lehessen!”

Puff neki, ebből a kritikából álljon fel a migránssimogató Svédország!

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek