Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Veszprémben is összefogott az ellenzék a Fidesz ellen

Harta ViktorHarta Viktor
Ellenzéki képviselők sajtótájékoztatót tartanak az Országgyűlés plenáris ülése közben a Parlamentben 2019. március 4-én.
Ellenzéki képviselők sajtótájékoztatót tartanak az Országgyűlés plenáris ülése közben a Parlamentben 2019. március 4-én. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Együttműködnek és közös jelölteket állítanak a parlament ellenzéki pártjai a veszprémi önkormányzati választáson – közölték sajtótájékoztatón szerdán az érintett politika erők képviselői.

Varga-Damm Andrea jobbikos országgyűlési képviselő azt mondta,

összefogást vár el a társadalom a Fidesz hatalmának leváltása érdekében.

Mint mondta, az együttműködés nyitott a csatlakozni kívánó szervezetek és magánszemélyek számára is. A jobbikos szerint az Orbán-rendszer lebontása az önkormányzatokon keresztül lehetséges.

Hartmann Ferenc, az MSZP veszprémi szervezetének elnöke arról beszélt, az ellenzéki összefogás a közös programalkotásban, a városi fejlesztések mellett való kiállásban, az összehangolt kampányban és a közös jelöltállításban ölt testet.

Mesterházy Attila szocialista országgyűlési képviselő szerint a parlamenti képviselők demonstratív jelleggel állnak ki közösen az összefogás érdekében, mert meggyőződésük, hogy így van nagyobb esély a Fidesz elleni győzelemre. Mint mondta, helyi ügyeken már többször megvalósult az ellenzéki összefogás.

Ungár Péter LMP-s képviselő kiemelte, hogy pártja elkötelezett a zöldpolitika mellett, és mindent elkövetnek a Fidesz hatalmának leváltása érdekében.

A DK-s Varju László szerint az ellenzéki együttműködés eredményeként felvilágosultabb vezetés kaphat lehetőséget a politikában, ami jelentős előrelépést jelentene a jogállamiság tekintetében, valamint szolgálná az idősek és a gyermekek jólétét is.

Veszprémet a Republikon Intézet nemrég készült felmérése a billegő városok közé sorolta. Az elemzés szerint a kormánypártnak és az ellenzéknek is van esélye nyerni a városban az őszi önkormányzati választás során.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Ketten is elgázoltak egy sötétben gyalogló nőt a 8-as főúton Veszprémnél, meghalt

Rosszul lettek, pedig üdvözülni mentek: négy embert vittek el a mentők Orbán Viktor beszédéről

Egy nappal Orbán Viktor ünnepi beszéde előtt kiürítették a helyszínt, és a turistákat is elzavarják onnan

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért