Facebookon duzzog Felcsút polgármestere, mert nem is „mesterséges tó” épül a faluban

És sziget sem, csak HULLÁMZÁST CSÖKKENTŐ OBJEKTUM!

Az épülő mesterséges tó, ami ZÁPORTÁROZÓ, közepén a szigettel, ami valójában HULLÁMZÁST CSÖKKENTŐ objektum.
Az épülő mesterséges tó, ami ZÁPORTÁROZÓ, közepén a szigettel, ami valójában HULLÁMZÁST CSÖKKENTŐ objektum. Fotó: Facebook/Mészáros László István

A kisvasút után újabb nagyszabású attrakcióval erősít Felcsút: mesterséges tó, benne sziget épül a falu szélén – számoltunk be róla korábban. A nyáron csónakázó-, télen korcsolyázó-tó már szinte teljesen elkészült, a 200 milliós EU-támogatással megvalósuló projektet a héten mutatta be a polgármester, érdekelt is kemény 4 ember.

Mészáros László azonban megsértődhetett az „ellenzéki sajtó” beszámolóin, mert még aznap közösségi oldalán fakadt ki, amiért letavazták a záportározóját.

„Nem mesterséges tavat, hanem elsődlegesen ZÁPORTÁROZÓT és nem mesterséges szigetet, hanem az előírásnak megfelelően HULLÁMZÁST CSÖKKENTŐ objektumot hozunk létre Felcsút és Alcsútdoboz határában”

– magyarázza, és azt is hozzáteszi: az egész beruházásnak a turisztikai hasznosítási célja csak másodlagos, „de nem elhanyagolható”.

„Ossza meg ismerőseivel a bejegyezést, hogy az igazság minél több emberhez eljusson”

– kéri a balliberális médiatúlsúllyal viaskodó posztja végén, és tényleg, mi sem kérhetnénk mást, oszd meg mindenkivel: nem SZIGET, hanem OBJEKTUM!

Frissítés (14:45): Időközben a polgármester Facebook-oldala, és vele együtt a poszt is eltűnt a közösségi oldalról.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek