Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Válság, a fenét: állítólag Bryan Adams volt a sztárfellépő a Mészáros-csoport idei karácsonyi buliján

Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án.
Az alapító Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány VI. konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Több forrásból is arról értesült a Telex, hogy Bryan Adams léphetett fel a Mészáros Csoport idei karácsonyi buliján, melyet szerdán tartottak a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Konferenciaközpontjában.

Azt már a hvg.hu korábbi cikkéből tudni lehetett, hogy a banzájon a Neoton Família és a Hooligans is fellép, Stohl András és Ördög Nóra pedig műsorvezetőkként emelték a parti fényét.

Hogy egy meglepetésvendég is jön, azt korábban lebegtették, de a kilétéről ezidáig nem lehetett tudni. A Telex kereste a Mészáros Csoport sajtóosztályát és a zenész managmentjét, de válaszokat egyelőre nem kaptak.

Ha igaz a hír, a cégcsoportnak durván a zsebébe kellett nyúlnia: az AAE Music szerint ugyanis Bryan Adams 300-500 ezer dollárért (átszámítva 105-175 millió forintért) szokott fellépést vállalni.

Kapcsolódó friss hírek