Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Ismét indítványozták Czeglédy Csaba ellen a kényszerintézkedést

Fellebbezett a Szegedi Törvényszék döntése ellen, és a bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekményekkel vádolt Czeglédy Csaba bűnügyi felügyeletének újbóli elrendelését indítványozta a Csongrád Megyei Főügyészség – közölte az MTI érdeklődésére Szanka Ferenc szóvivő kedden.

A Szegedi Törvényszék három bíróból álló tanácsa múlt csütörtökön szüntette meg a kényszerintézkedést a vádlottal szemben. A bíróság álláspontja szerint a vádemelést követően már nem áll fenn olyan körülmény, amely személyi szabadságot érintő bírói engedélyes kényszerintézkedés alkalmazását szükségessé tenné a korábban csaknem három hónapja bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben.

Czeglédy Csabával és húsz társával szemben bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emeltek vádat. Czeglédy Csabát és két társát gazdasági csalás bűntettével is vádolják.

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő volt, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben, és többször beszélt arról, hogy lenne mit mondania a Fidesz számára kényes ügyekről.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten