Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Ismét indítványozták Czeglédy Csaba ellen a kényszerintézkedést

RövidenRöviden

Fellebbezett a Szegedi Törvényszék döntése ellen, és a bűnszervezetben, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekményekkel vádolt Czeglédy Csaba bűnügyi felügyeletének újbóli elrendelését indítványozta a Csongrád Megyei Főügyészség – közölte az MTI érdeklődésére Szanka Ferenc szóvivő kedden.

A Szegedi Törvényszék három bíróból álló tanácsa múlt csütörtökön szüntette meg a kényszerintézkedést a vádlottal szemben. A bíróság álláspontja szerint a vádemelést követően már nem áll fenn olyan körülmény, amely személyi szabadságot érintő bírói engedélyes kényszerintézkedés alkalmazását szükségessé tenné a korábban csaknem három hónapja bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben.

Czeglédy Csabával és húsz társával szemben bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emeltek vádat. Czeglédy Csabát és két társát gazdasági csalás bűntettével is vádolják.

Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő volt, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben, és többször beszélt arról, hogy lenne mit mondania a Fidesz számára kényes ügyekről.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Hazugságon kapták, 1 milliót fizethet a TV2 „Tények” gúnynevű műsora

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Folytatják a Czeglédi Csaba elleni büntető eljárást

Mohabűnözés Szerencsen: 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy teherautóban

Elítélte a bíróság az Origo propagandistáját

Kokain miatt eltiltott olimpiai bajnok is szerepel a Fidesz 2024-es választási jelöltjei között