Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Kokain miatt eltiltott olimpiai bajnok is szerepel a Fidesz 2024-es választási jelöltjei között

Pars Krisztián olimpiai bajnok magyar kalapácsvető.
Pars Krisztián olimpiai bajnok magyar kalapácsvető. Fotó: Wikipédia/Nyugat.hu

A szombathelyi Fidesz döntött arról, kiket indít júniusban az önkormányzati választásokon, illetve az is megvan, hogy ki lesz a kihívója Nemény András jelenlegi ellenzéki polgármesternek – írja a Nyugat.hu.

Nemény fideszes kihívója Lenkai Nóra, az ELTE SEK rektori biztosa lesz, akinek a neve már akkor felmerült polgármester-jelöltként, amikor tavaly augusztus 20-án megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet.

A lap több forrásból származó információi szerint elkészült a Fidesz képviselőjelöltjeinek listája is. A legérdekesebb küzdelem a Derkovits nevű városrész nyugati körzetében körvonalazódik, ahol

a szénné karaktergyilkolt, korábbi DK-s, jelenleg független Czeglédy Csaba ellen a Fidesz Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvetőt indítja.

Pars a 2012-es londoni olimpián nyert aranyérmet, ezen kívül kétszeres felnőtt Európa-bajnoknak és 12-szeres magyar bajnoknak is mondhatja magát. 2018-ban egy „tiltólistás, de teljesítményfokozásra nem alkalmas” szerrel megbukott a doppingvizsgálaton, amiért másfél évre eltiltották. Az Úgytudjuk a sportolók doppingeseteit listázó hivatalos nyilvántartás alapján 2019-ben azt írta, hogy Pars szervezetében kokaint találtak.

Kapcsolódó friss hírek