Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Megsértődött az ÁSZ, amiért a Kétfarkúak nyilvánosságra hozták, hogyan packáznak velük

A fideszes képviselőből lett ÁSZ-elnök hivatala szerint a jogállam működését veszélyezteti, ahogy a viccpárt reagált nekik.

RövidenRöviden
Domokos László (b), mint a független Állami Számvevőszék elnöke itt még a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeként.
Domokos László (b), mint a független Állami Számvevőszék elnöke itt még a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeként.

A jelentéstervezetekben lévő megállapítások és egyéb információk nyilvánossá tétele jogosulatlan adatkezelést valósít meg, ami veszélyezteti a jogállam működését – közölte az Állami Számvevőszék annak kapcsán, hogy tegnap többek között a Hírek Ma is beszámolt arról, hogy a Momentum és a Párbeszéd után a Kétfarkú Kutya Pártra is rászállt az ÁSZ a kampányköltések miatt.

Bár az ÁSZ jelentéstervezetét nem lenne szabad nyilvánosságra hozni, a Kutyapárt a honlapján elérhetővé tette a válaszait, amiből elég jól körvonalazódik, hogyan szemétkedett a számvevőszék a párttal, pl. amikor egyszerűen nem vették át tőlük a kért dokumentumokat.

Az egykori fideszes képviselő, Domokos László által vezetett ÁSZ ugyanakkor mindenkit megnyugtatott, hogy a Fidesz kampányköltéseit is jól meg fogják vizsgálni, sőt éppen most zajlik

a DK, a Fidesz-KDNP, a Jobbik, az LMP, az MLP, az MKKP, az MSZP és a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata ellenőrzése.

Az ÁSZ mindenben a vonatkozó törvényi előírások szerint, a jogállam védelme, a törvényi előírások betartása érdekében jár el, és a vonatkozó törvények keretei között minden párt számára ugyanazt a jogszabályok szerinti eljárást biztosítja – mesélték közleményükben.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Kifarolt a Kétfarkú Kutya Párt Juhász Péter mögül

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Nyomkövetővel buktatták le a kormányt: még be sem érkezett a válaszlevél, már megvolt a nemzeti konzultáció végeredménye

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

„Elég bátor és hülye” – Juhász Pétert indítja a Kutyapárt Budapest V. kerületében