Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Drogpolitikai vitára hívta Deutsch Tamást a Kutyapárt

Remélik, hogy „a kormánypárt bulibárójaként” eleget tesz a kérésnek.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegáció vezetője beszámol Európa tragikus helyzetéről a magyar diadal ellenében.
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegáció vezetője beszámol Európa tragikus helyzetéről a magyar diadal ellenében.

„Tisztelt Deutsch Tamás! Tisztelt Képviselő Úr! Mint a Fidesz EP-listavezetőjét vitára hívom önt 2024. április 20-ára, 14 órai kezdéssel. A nyílt vita témája az európai uniós drogpolitika és a marihuána EU-s országokban is egyre gyakoribb legalizációja vagy dekriminalizációja”

– ezt a meghívást küldte a Magyar Hang szerint Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) EP-listavezetője Deutsch Tamásnak, a Fidesz politikusának, a kormánypártok európai parlamenti listavezetőjének.

Az MKKP közleménye szerint a vita a harmadik meghívottja Mikuláš Peksa, a cseh Kalózpárt európai parlamenti képviselője, aki a marihuána legalizációja mellett foglal állást.

A párt a minden év április 20-án megrendezett nemzetközi Million Marijuana March keretében vitatkozna, amit idén is ők szerveznek meg Magyarországon.

„Helyszínünk a Bulinegyed egyik jellegzetes pontja, az erzsébetvárosi Madách tér. Így reméljük, hogy nem csak EP-listavezetőként, hanem a Fidesz erzsébetvárosi alapszervezetének elnökeként és a kormánypárt bulibárójaként is eleget tesz kérésünknek” – írta Deutschnak szóló meghívásában Le Marietta.

Deutsch Tamással Magyar Péter is vitázna, aki eredetileg Orbánnal és Gyurcsánnyal ült volna le, de valószínűleg kénytelen lesz beérni a Deutschcsal és Dobrev Klárával.

Kapcsolódó friss hírek