Buszokkal készülnek a szombati tüntetésre a győri Audi-dolgozók

Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke beszédet mond az Audi Hungaria Zrt. egyik épületének tetején a kétórás figyelmeztető sztrájk alatt 2017. január 26-án.
Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezet elnöke beszédet mond az Audi Hungaria Zrt. egyik épületének tetején a kétórás figyelmeztető sztrájk alatt 2017. január 26-án. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Tüntetést szervez december 8-án, szombaton, 10 órára a budapesti Jászai Mari térre a Magyar Szakszervezeti Szövetség, ahonnan menet indul a Szent István körúttól az Alkotmány utcán keresztül a Parlament elé.

A szinte az összes szakszervezet részvételével szerveződő demonstráció a Munka Törvénykönyvének módosítása, közismertebb nevén a „rabszolgatörvény” ellen tiltakozik majd, de diákcsoportok is jelezték részvételüket.

A Nyugati Fény vette észre, hogy a győri Audi gyár független szakszervezete komplett buszokat indít Győrből Budapestre szombaton, erről a Facebookon tettek közzé felhívást:

Kedves Tagjaink!A csatolt dokumentumban találhatjátok meg a 2018.december 08-i demonstrációra szervezett utazás részleteit!

Posted by Audi Hungária Független Szakszervezet on Tuesday, December 4, 2018

Kapcsolódó hírek