Nagyon kiosztotta egy MSZP-s a Pesti Srácok propagandistáját

„Hogy a kurva életben van az, hogy nem érdekli önöket, hogy a magyar munkavállalókkal mi van?”

Sajtótájékoztatót tartott Dunaújvárosban Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd európai parlamenti képviselő-jelöltje, Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke és Szabó Zsolt, a Párbeszéd dunaújvárosi önkormányzati képviselője annak kapcsán, hogy az ellenzékiek szerint a külföldi multik rabszolgaként dolgoztatják a magyar munkavállalókat, és „lassan már a Himalája tövében dolgozó serpákat” is idehozza a kormány, mert azoknak még annyit sem kell fizetni, mint a magyaroknak.

Az esemény végére megérkezett a Pesti Srácok propagandaoldal munkatársa is, aki nem a témában kezdte kérdezni a három politikust, hanem „provokálta őket”.

Komjáthi Imrénél ekkor szakadt el a cérna, és a mikrofonhoz lépve durván kiosztotta a kérdezőt, mondván, „hogy a kurva életben van az”, hogy a lakájsajtónál tesznek rá, hogy mongolokat, meg ukránokat foglalkoztatnak a gyárakban.

„Kérjenek bocsánatot a magyar munkavállalóktól, kérjenek bocsánatot, mert tojnak rájuk, mert tesznek rájuk!”

– fakadt ki az MSZP-s, azt is hozzátéve, hogy ő 33 évig dolgozott a vegyiparban, tudja mi az, túlórázni. „Az önök gazdái akasztották a magyar munkavállalókra a rabszolgatörvényt, szégyelljék magukat!” – vetette még oda, mire Jávor Benedek vette át a szót.

A videóban 12:30-tól kezdődik a móka:

Kapcsolódó hírek