Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Mínuszok és hózáporok érkeznek a folytatásban

Harta ViktorHarta Viktor
Mínuszok és hózáporok érkeznek a folytatásban
Fotó: Pixabay

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előterjesztése szerint a folytatásban elkezd novemberi lenni az időjárás, a prognózis szerint a hajnalok fagyosak lesznek, és nappal is egyre hűl a levegő.

November 15-én, csütörtökön a legtöbb helyen napos idő lesz több-kevesebb gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Köd esélye kicsi, legfeljebb a reggeli órákban lehetnek ködfoltok. A északi, északkeleti szél élénk, néhol erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között várható.

Pénteken a csütörtökihez hasonló időjárás várható, hajnalban -3 és +4, nappal 8 és 13 fok közötti hőmérséklet valószínű.

Szombaton sem lesz komolyabb változás, derűs, napos idő várható csapadék nélkül, az északkeleti szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 10 fok között valószínű.

Télies fordulat

Vasárnap eleinte kevés lesz a felhő, majd napközben északkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, néhol zápor, a hegyekben hózápor is lehet – áll az előrejelzésben. Az északi, északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Jövő hétfőn gyakran lesz erősen felhős az ég, néhol zápor, főként a hegyekben hózápor is lehet. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű.

Kedden maradnak a felhők, elszórtan zápor, főként a hegyekben hózápor is lehet. Az északkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Ez is érdekelhet

10-17 fok között alakul a hétvége, de esős, szeles idő várható – mutatjuk az előrejelzést

18-20 fok érkezik a jövő héten, áprilisba ugrik a február

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Már látszik, mi vár ránk a csapadékzóna elvonulása után

19 Celsius-fokkal támad a hétvége, de vasárnapra elromlik az időjárás – mutatjuk az előrejelzést

Ez már agyrém: dörgéssel, zivatarokkal érkezhet a március