Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Bűnügy

Magyar Péter üzent a rendőrségnek és kiadta az őt megkereső újságíró nevét

Bulvár

„Kiemelkedő munkatársait” díjazta az MTVA: ezt a 8 nevet kell megjegyezni

Macedón hírek szerint Orbán házában bújtatják Gruevszkit

RövidenRöviden

A macedón 1TV azt állítja, hogy Nikola Gruevszki, a börtönbüntetés elől Magyarországra szökő korrupt volt miniszterelnökük az első éjszakáját a budapesti Corinthia Hotelben töltötte, jelenleg pedig Orbán Viktor otthonában tartózkodik.

Gruevszki tegnap tudatta a Facebook-oldalán, hogy Budapesten van, és politikai menedékjogot kért a magyar hatóságoktól. Azt azonban nem tudni, hogyan juthatott át a híresen biztonságos és világszínvonalú magyar határzáron, hiszen útlevele nincs, azt ugyanis a hírek szerint már tavaly elővigyázatosságból elvették tőle az ellene folyó eljárások miatt.

Szijjártó Péter tegnap szemérmesen annyit közölt az ügyben, hogy

folyamatban lévő menekültügyi eljárásról nem kíván nyilatkozni,

noha máskor, kevésbé prominens menekültek esetében előszeretettel terít a kormányzat lejáratásra, hangulatkeltésre alkalmas információkat a baráti sajtónak.

Ha egyébként tényleg nincsenek érvényes útiokmányai a politikusbűnözőnek, akkor a törvény szerint a tranzitzónában kellene várakoznia – jegyzi meg a 444.hu –, ez pedig ellentmond a macedón tévé információinak, miszerint Orbán Viktor otthonában rejtegetik.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán bejelentette, hogy fel akar lázadni

Svájcba menekítette vagyona egy részét a Spar Orbánék elől – itt a kormány válasza

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

Veszélyben lehet Magyar Péter élete, 24 órás védelmet kap

Durván beleszállt a minisztérium a Sparba – meg vannak számlálva a népszerű áruház napjai?

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált