Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Belföld

Levelet kaptak a diplomások Orbán Viktortól

Külföld

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba Romániában

Marad a fura ősz, 20 fok is lehet a hétvégén

A folytatásban sem ölti fel az évszakhoz illő ruháját a november, a ködös reggelek után 20 fok körüli hőmérsékletekre lehet számítani, esőre pedig szerencsére nem.

Az Időkép friss, csütörtöki előrejelzése szerint a hét második felében továbbra is elkerülik térségünket a csapadékot adó felhőrendszerek, marad a nyugodt, eseménytelen időjárás.

Az időjárásportál szerint ejszakánként eleinte országszerte több, majd hétvégén a szelesebb nyugati, északnyugati országrészben már kevesebb helyen képződhet köd.

A köd és az ennek megemelkedéséből létrejövő alacsony szintű rétegfelhőzet csütörtökön és pénteken az Alpokalján és északkeleten, hétvégén az utóbbi tájakon bizonyulhat napközben is tartósabbnak. Másfelé csak fátyolfelhőkre lehet számítani, vasárnap az északi vidék lehet egy kicsit felhősebb.

Csapadék a hét utolsó napjáig maximum ködszitálás formájában jelentkezik, vasárnap lehet helyenként némi gyenge eső, de jelentős zuhéra sehol sem kell készülni.

Az előrejelzés szerint hajnalonként szombatig -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet, fagyra északkeleten lehet számítani. Vasárnap hajnalban 2-10 fokra van kilátás, nappal a felhős, ködös tájakon 10-12, a derűs vidékeken 13-19, délnyugaton 20 fok is várható.

A szél pénteken kezd megélénkülni, a hétvége az Időkép szerint már szelesebb lehet. Szombaton a Dunántúlon, vasárnap már többfelé élénk lehet a délies szél, ekkor a Dunántúlon egy-egy erősebb lökés is lehet.

A folytatásban sem várható nagy dráma, a hosszú távú előrejelzés szerint jövő keddtől elkezd csökkenni a hőmérséklet, de ennél őszebb belátható időn belül nem lesz:

Ez is érdekelhet:
Már a Kutyapárt is előzi az LMP-t egy kutatás szerint

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Viharos széllel, jégesővel érkezik a hidegfront

Jó hírt közöltek a meteorológusok, a jövő héten fellélegezhetünk

Itt szakadhat le ma az ég: 7 megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést – térkép

Itt szakadhat le ma az ég, amellett, hogy megdöglünk a melegtől

Három megyére a legmagasabb fokozatú riasztást adta ki a HungaroMet

Már látszik a hétvége időjárása

Hidegfront érkezik, már látszik, mikor enyhülhet a hőség