Bulvár

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Baleset

Durva baleset történt az M3-ason, ketten meghaltak

Belföld

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Marad a fura ősz, 20 fok is lehet a hétvégén

A folytatásban sem ölti fel az évszakhoz illő ruháját a november, a ködös reggelek után 20 fok körüli hőmérsékletekre lehet számítani, esőre pedig szerencsére nem.

Az Időkép friss, csütörtöki előrejelzése szerint a hét második felében továbbra is elkerülik térségünket a csapadékot adó felhőrendszerek, marad a nyugodt, eseménytelen időjárás.

Az időjárásportál szerint ejszakánként eleinte országszerte több, majd hétvégén a szelesebb nyugati, északnyugati országrészben már kevesebb helyen képződhet köd.

A köd és az ennek megemelkedéséből létrejövő alacsony szintű rétegfelhőzet csütörtökön és pénteken az Alpokalján és északkeleten, hétvégén az utóbbi tájakon bizonyulhat napközben is tartósabbnak. Másfelé csak fátyolfelhőkre lehet számítani, vasárnap az északi vidék lehet egy kicsit felhősebb.

Csapadék a hét utolsó napjáig maximum ködszitálás formájában jelentkezik, vasárnap lehet helyenként némi gyenge eső, de jelentős zuhéra sehol sem kell készülni.

Az előrejelzés szerint hajnalonként szombatig -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet, fagyra északkeleten lehet számítani. Vasárnap hajnalban 2-10 fokra van kilátás, nappal a felhős, ködös tájakon 10-12, a derűs vidékeken 13-19, délnyugaton 20 fok is várható.

A szél pénteken kezd megélénkülni, a hétvége az Időkép szerint már szelesebb lehet. Szombaton a Dunántúlon, vasárnap már többfelé élénk lehet a délies szél, ekkor a Dunántúlon egy-egy erősebb lökés is lehet.

A folytatásban sem várható nagy dráma, a hosszú távú előrejelzés szerint jövő keddtől elkezd csökkenni a hőmérséklet, de ennél őszebb belátható időn belül nem lesz:

Ez is érdekelhet: Már a Kutyapárt is előzi az LMP-t egy kutatás szerint

Kapcsolódó hírek

Betonszállítóval ütközött egy autó az M0-son Maglódnál, tűzoltók, mentők a helyszínen

Újraszámolták a szavazatokat, eldőlt Budapest sorsa

Országos kánikula érkezik, már látszik, hogyan tör ránk az egyre melegebb délies levegő

Több megyére kiterjesztették a figyelmeztetést, perceken belül lecsap a vihar

Érkezik az első komoly hőhullám: 35 fok lehet napokon belül

Letépte a vihar egy épület tetőborítását Miskolcon – fotó

Jön a vihar, kiadták a figyelmeztetést

Tornádó volt Szombathelynél – itt a félelmetes videó!

Kiadták a másodfokú riasztást, újabb heves zivatarok érkeznek

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!