Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Marad a fura ősz, 20 fok is lehet a hétvégén

A folytatásban sem ölti fel az évszakhoz illő ruháját a november, a ködös reggelek után 20 fok körüli hőmérsékletekre lehet számítani, esőre pedig szerencsére nem.

Az Időkép friss, csütörtöki előrejelzése szerint a hét második felében továbbra is elkerülik térségünket a csapadékot adó felhőrendszerek, marad a nyugodt, eseménytelen időjárás.

Az időjárásportál szerint ejszakánként eleinte országszerte több, majd hétvégén a szelesebb nyugati, északnyugati országrészben már kevesebb helyen képződhet köd.

A köd és az ennek megemelkedéséből létrejövő alacsony szintű rétegfelhőzet csütörtökön és pénteken az Alpokalján és északkeleten, hétvégén az utóbbi tájakon bizonyulhat napközben is tartósabbnak. Másfelé csak fátyolfelhőkre lehet számítani, vasárnap az északi vidék lehet egy kicsit felhősebb.

Csapadék a hét utolsó napjáig maximum ködszitálás formájában jelentkezik, vasárnap lehet helyenként némi gyenge eső, de jelentős zuhéra sehol sem kell készülni.

Az előrejelzés szerint hajnalonként szombatig -1 és +8 fok közé csökken a hőmérséklet, fagyra északkeleten lehet számítani. Vasárnap hajnalban 2-10 fokra van kilátás, nappal a felhős, ködös tájakon 10-12, a derűs vidékeken 13-19, délnyugaton 20 fok is várható.

A szél pénteken kezd megélénkülni, a hétvége az Időkép szerint már szelesebb lehet. Szombaton a Dunántúlon, vasárnap már többfelé élénk lehet a délies szél, ekkor a Dunántúlon egy-egy erősebb lökés is lehet.

A folytatásban sem várható nagy dráma, a hosszú távú előrejelzés szerint jövő keddtől elkezd csökkenni a hőmérséklet, de ennél őszebb belátható időn belül nem lesz:

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban