Bűnügy

Újabb pedofilbotrány: letartóztattak egy házaspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Gazdaság

Megjelent a rendelet: elvesz a kormány egy utcát Budapesttől

Megszólalt a Szegeden történt gyilkosság gyanúsítottja

szegedi-gyilkos
A gyilkos a rendőrség fotóján. Fotó: police.hu

A nyomozási bíró előtt elismerte tettét a Szegeden történt gyilkosság gyanúsítottja; mint kiderült, a férfi még szeptember végén ölte meg ismerősét, akinek holttestét kedden találták meg egy garázsban.

Spekla Erik, a férfi ügyvédje elmondta, védence elismerte, hogy megszúrta idős ismerősét, az eset összes körülményét azonban a további nyomozás tisztázza majd.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a szökés-elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A döntéssel szemben fellebbezést jelentettek be – közölte a védő.

Egy korábbi sérelem miatt vesztek össze

A rendőrség kedden találta meg egy idős férfi holttestét egy újszegedi garázssor egyik garázsában. A nyomozók egy nap alatt azonosították, és őrizetbe vették a gyilkosság gyanúsítottját.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a megalapozott gyanú alapján a férfi korábban elköltözött az újszegedi ingatlanból, de postája miatt néha visszajárt.

Szeptember végén – volt otthona közelében – találkozott a későbbi sértettel az idős férfi újszegedi garázsában. Egy korábbi sérelem miatt összevesztek, és a vitát a gyanúsított úgy zárta le, hogy egy kést felkapva nyakon szúrta az idős férfit, aki a helyszínen az életét vesztette.

A gyanúsított felmosta a garázst, magához vette a kést, a sértett telefonját, valamint a bankkártyáját, majd a garázsajtót kívülről bezárva távozott.

Ez is érdekelhet:
Két férfit holtan találtak Budapesten

Két férfit holtan találtak Budapesten

Nem állt szóba idegennel, kis híján agyonverték a fiatal lányt Szeged belvárosában

Holttestet találtak egy szegedi garázsban

Most érkezett! Több holttestet találtak Szegeden egy lakásban

Felborult egy tűzoltóautó Szegeden

Megöltek egy embert Székesfehérváron