Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Bűnügy

BRFK: kilenc embert fogtak el Budapesten a hétvégi belvárosi razzián

Külföld

Itt a vége: Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől

Gyurcsány azzal fenyeget, hogy a folytatják

Rogán Antal elégedetten csettinthet.

gyurcsany-ferenc
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke évértékelő beszédet mond pártja tisztújító kongresszusán a Budapest Kongresszusi Központban 2023. február 5-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

„Megbeszélések, tanácskozások érik egymást. Az elég világos, hogy erős kohézió tart össze bennünket. Ez nem változott”

írta Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc, akit a jelek szerint a sorozatban százezredik választási kudarc sem gondolkodtatott el a nyugdíjba vonuláson. Híveinek ugyanis azt írta:

„Folytatjuk.”

Megbeszélések, tanácskozások érik egymást. Az elég világos, hogy erős kohézió tart össze bennünket. Ez nem változott. Folytatjuk.

Posted by Gyurcsány Ferenc on Wednesday, June 19, 2024

A bejegyzés alá több száz komment érkezett, és a hozzászólók nagyjából azon a szektás színvonalon éltetik a „bölcs vezért”, mint amit Orbán Viktor posztjai alatt is megszokhattunk. Annyi különbséggel, hogy itt a mamelukok „Csak a Fidesz” helyett azt kurjongatják, hogy „Csak a DK”, és ezeket a kommenteket igyekeznek aztán a többi mameluktársak minél precízebben végiglájkolni.

Van, aki szerint egyébként a bajok forrása ott keresendő, hogy az MSZP-Párbeszéd húzta le (!) a DK-t, és olyanok is akadnak, akik sok erőt kívánnak, de kérlelik Gyurcsányt, hogy eszébe ne jusson lemondani.

Másvalaki ugyanakkor azt írta:

„Hogy klasszikust idézzek: »Nem azt mondták Feri!« Akkor már meg kellett volna fogadnod! Veled esélytelen minden. 10 % alatt vagytok, már azt sem mondhatod, hogy erős ellenzéki párt vagytok, pláne hogy ti lennétek a legerősebb. Vége! Majd a Magyar Petiék megoldják…”

A süllyesztő felé megindult DK-ban egyelőre tehát annyi történt, hogy feloszlatták az Árnyékkormányt, ami a demagóg napi sajtótájékoztatóival igyekezett elbábozni a konstruktív ellenzéket, viszont sem Gyurcsány, sem felesége, Dobrev Klára nem hozott ennél komolyabb áldozatot, pl. hogy tizenhárom év után szögre akasszák a semmi másra nem, csak Orbán hatalomban tartására jó hobbivállalkozásukat.

Ez is érdekelhet:
Hadházy: Orbánék honvédségi gépekkel repülhettek a németországi foci-Eb-re

Kapcsolódó hírek

Szórja a tízmilliós prémiumokat Karácsony Gergely, még a MÁV-Start vezetőjének is jutott

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Drámai bejelentést tett Dobrev Klára, itt a vége

Magyar Péter tovább üti-veri Gyurcsányt: „egyértelművé tette, hogy 2026-ban is segíteni kívánja Orbán hatalomban tartását”

Fosva hánynak Gyurcsány interjújától a Youtube kommentelői (NE TEDD KI ILYEN CÍMMEL PLS. A FOS MÁR TÚL SOK, ELÉG A GYURCSÁNY)

Pottyondy Gyurcsánynak: Ön egy agresszív, toxikus hazudozó, pusztít és mérgez

Gyurcsányék még lázasan keresik a választási vereség felelőseit

Nagy bejelentést tett Gyurcsány Ferenc

Sorvezetőt adott ki a DK, hogy mit kell kommentelni, ha Gyurcsány Ferencet bántják