Bűnügy

Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Baleset

Borzalmas tragédia: halálra forrázta magát a fürdőkádban egy idős nő Nyíregyházán

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

magyar-peter-atv
Magyar Péter az ATV műsorában.

Rónai Egon egy kommentben reagált arra, hogy Magyar Péter hétfőn kisétált az ATV élő adásából.

Mint mi is beszámoltunk róla, a hitgyülis-rogánista álfüggetlen csatorna Egyenes beszéd című műsorában Rónai azzal kezdte a produkcióját, hogy átadott Magyarnak egy mappát, amiben azokat az időpontokat gyűjtötték össze, amikor meghívták Magyar Pétert, de ő ezt nem fogadta el. A Tisza Párt alelnöke erre fogta magát, és másfél perc után otthagyta a stúdiót, mondván, nem ezért érkezett.

Rónai Egon utóbb egy hozzászólásra válaszolva közölte: „azt elfogadom, hogy kezdhettem volna gratulációval”. Ugyanakkor hozzátette, hogy szerinte Magyar Péter volt az, aki folytatta a kettőjük között kialakult vitát, amit ő kész lett volna lezárni:

„Ha figyelmesen megnézné (valaki) a felvételt, én azon a ponton lezártam a vitát, amikor azt mondja Magyar Péter, hogy el fogja olvasni: köszönöm, ennyit szerettem volna – ezt mondom. És nem én folytatom.”

Ugyanitt Rónai tagadta, hogy a megafonos Bohár Dániel az ATV-től kapta volna meg a felvételt az ominózus eset után nem sokkal (Magyar Péter szerint a csatorna összejátszhatott a Megafonnal a lejáratására).

„Tudomásom szerint nem tőlünk kapta Bohár a felvételt – bárki rögzítheti, szokták is, vágják is, nem is minden esetben jogszerűen”

– írta az ATV-s kérdezőember.

Ez is érdekelhet:
Zivatar és jégeső miatt adtak ki riasztást több megyére

Magyar Orbánnak: A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Rovarirtóval szennyezett babot hívott vissza egy áruházlánc

Orbán Viktor fejéből a hangok: lesz nagy csodálkozás 2025-ben

Magyar Péter: Deutsch Tamás ma megint húzott egy csíkot, és hazudott valamit

Hol a pénz? „Az uniós támogatásoknak köszönhetően szárnyalnia kellene a magyar agráriumnak, ehhez képest kiürül a magyar vidék”

Magyar Péter: vicces a szuverenitás féltése Orbánéktól