Belföld

Magyar Péter már megszólalt: felrobbant a Facebook

Belföld

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Bulvár

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Hadházy Ákos is beleszállt az ATV-be: „a demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna”

A politikus szerint nem a kivonulás volt a baj, hanem az, hogy Magyar Péter „egyáltalán bement abba a stúdióba”.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én.
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Én több mint három éve nem jártam az ATV stúdiójában, és azt hiszem, sokkal előbbre tartanánk, ha több politikus is így tett volna”

kezdi posztját Hadházy Ákos annak kapcsán, hogy tegnap elmérgesedett egy tévés szereplés Magyar Péter és a függetlenség látszatával hülyítő, valójában a NER-hez ezer szálon kötődő ATV között.

A parlamenti képviselő azt írja, az ATV-ről újra és újra beszélni kell, „akkor is, ha megint egymillió forintos sérelemdíjért perelnek (elvesztenék megint, mint legutóbb), mert a hibrid rezsim által felépített demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna, még akkor is, ha a benne dolgozók közül egyáltalán nem mindenki szeretne csak szerepet játszani”.

Hadházy ezután több érdekességre hívja fel a figyelmet:

– Az ATV hivatalosan akkor vált a rendszer részévé, amikor az utolsó független rádiótól, a Klubrádiótól mondvacsinált okokkal elvett frekvenciára rárepült. Tamás Gáspár Miklós, aki értette, hogy mit jelent az ELLENÁLLÁS, akkor bojkottot hirdetett Németh Sándorék tévéje ellen. Ehhez csatlakoztam én is, sajnos a politikusok közül egyetlenként.

– Az ATV egyetlen feladata a független média látszatának fenntartása. Valóban több dologról lehet ott szó, mint mondjuk a HírTV-ben, azonban megészen nyilvánvaló, hogy az csak AZ és ANYISZOR hangozhat el, amit és ahányszor Rogánék – formálisan vagy informálisan – megengedik. A királyi család ügyei például tabunak számítanak. Aki kételkedik ebben, írja be a keresőbe, hogy Hatvanpuszta és ATV. Valami egészen nevetséges – és egyben bizonyíték is – volt, amikor az ellenem indított rágalmazási perben az ATV úgy próbálta bizonyítani az igazát, hogy valamikor régen néhányszor egy interjúalany megemlítette Orbánék uradalmát. Én magam is beszéltem róla, amikor tudtam, de arra is emlékeszem, amikor a riporterek próbálták gyorsan másra terelni a szót. Az egészen biztos, hogy proaktívan, saját anyagban az ATV az Orbán család mesés gazdagságáról alig-alig tudósít.

– Kevésbé ismert, de tény: az ATV már nem a Hit Gyülekezete tulajdona, hanem annak milliárdos lelkésze és családja kiprivatizálta azt (sokak szerint megkérdőjelezhető módon). Az is tény, hogy Németh Sándor számtalanszor megkérdőjelezhetetlenül hitet tett a Fidesz és Orbán mellett.

Hadházy szerint teljes tévedés azt hinni, hogy „az Egyenes Beszédben érvelve bármilyen választás megfordítható lenne és az ATV helyettesíteni tudja a szabad közmédiát”.

Én több mint három éve nem jártam az ATV stúdiójában, és azt hiszem, sokkal előbbre tartanánk, ha több politikus is így…

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, June 11, 2024

„Azok a politikusok, akik azzal mérik a sikerüket, hogy behívja-e őket az Egyenes Beszéd és vajon hány percet kapnak, hanyadikak lesznek, vagy esetleg csak a reggeli műsorba mehetnek, mindannyian a propaganda szándékai szerint cselekszenek: szereplők egy jól kitalált demokrácia színházban” – összegez a független politikus, úgy értékelve: nem állítja, hogy Magyar Péter helyesen járt el tegnap, de

„nem a kivonulás vagy annak módja volt a baj, hanem az, hogy egyáltalán bement abba a stúdióba!”

Ez is érdekelhet: Több vonalon késnek a vonatok, egy gázolás után a mozdony is üzemképtelen lett

Kapcsolódó hírek

Halálos baleset történt Kisszállás térségében

Ütköztek, majd lángba borult a személyautó az M86-os gyorsforgalmin

Magyar Péter már megszólalt: felrobbant a Facebook

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Akkorát nyerhet a Tisza Párt, hogy nem lesz elég emberük hozzá

Magyar Péter elárulta, kire szavazott a kerületében

Magyar Péter: a Fidesz elindult a lejtőn, és ezen a lejtőn fel lehet gyorsulni

Orbán Viktor az egybiteseknek guruló dollározott, Magyar Péter lecsapta a magas labdát

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!