Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Orbán Viktor háborúval riogatott Szentendrén és Pomázon

Putyin magyarországi lábtörlője szerint ami most van, az még csak a háborús vihar előszele.

Orbán Viktor háborúval riogatott Szentendrén és Pomázon
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Szentendrén és Pomázon folytatódott Orbán Viktor országjáró kampánykörútja kedden, ami úgy „országjáró”, hogy előre sosem közlik, hol bukkan fel a bátor utcai harcos, és úgy „kampány”, hogy csak a gondosan kiválogatott közönségének szónokol, ami nem tesz fel neki kellemetlen kérdéseket, például, hogy most akkor már törvényileg bátorított lesz gyerekeket molesztálni?

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének beszámolója szerint mindenesetre Orbán Viktor több helyszínen találkozott a környékbeli települések vezetőivel, vállalkozókkal és fideszes aktivistákkal is.

A megbeszélések Orbán azzal riogatott, hogy amit ma az európai gazdaságban tapasztalunk, az csak a háborús vihar előszele.

Szentendrén változás kell! Hajrá, Petricskó Zoltán!

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, May 7, 2024

Már ez is romboló erejű, elég csak az inflációra gondolni (ami egyébként valamiért Magyarországot sújtotta a legjobban – a szerk.), de ha Európa maga is fegyvert fog, akkor a vihar kellős közepében találjuk majd magunkat – cukkolt Orbán, hátha megint elég lesz a választási győzelemhez annyi, hogy jól beszaratja az országot.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!