Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Belföld

Heteken belül brutális energiaár-robbanás és áramhiány jöhet Magyarországon

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

ORBÁN Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök vidéki kampánykörútján Kaposváron 2024. április 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A nemesgörzsönyi magtár után Kaposvárra merészkedett Orbán Viktor, ahol az MTI tudósítása szerint megbeszélést folytatott Szita Károly fideszes polgármesterrel, valamint megjelent hívei előtt, hogy háborúval riogasson.

A miniszterelnök szerint – akinek megjelenéséről ezúttal is csak utólag szerezhetett tudomást a nyilvánosság –, borotvaélen táncol a világ; a béke és egy mindent elpusztító háború határán van az emberiség.

„Mi, magyarok két világháború árán tanultuk meg, hogy a háború rossz dolog, egy pusztító áradat, ami mindent magával sodor. Mindenekelőtt persze halált, szenvedést hoz, de elviszi a családok megtakarítását, a házat, a jószágot is. Porig rombolja az ország gazdaságát, az égbe löki az árakat is. Ezért amikor mi a béke mellett beszélünk, nemcsak az emberéletet védjük, hanem a gazdaságunkat is”

– magyarázta Orbán, a közreadott fotók szerint néhány tucat válogatott rajongójának.

Orbán Viktor miniszterelnök (k) választópolgárokkal találkozik vidéki kampánykörútján Kaposváron 2024. április 30-án. Jobbról Szita Károly polgármester.

Orbán Viktor miniszterelnök (k) választópolgárokkal találkozik vidéki kampánykörútján Kaposváron 2024. április 30-án. Jobbról Szita Károly polgármester.Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök szerint természetesen békét kell teremteni, és mivel a Nyugat finanszírozza a háborút, nekik kell tenniük a befejezéséért is. Az európai intézményekbe békepárti, jobboldali képviselőket kell küldeni, a baloldali háborúpártiak helyett.

Hogy legközelebb hová csempészik el titokban a „nagy utcai harcost”, csak találgatni lehet – érdekesség ugyanakkor, hogy Magyar Péter eközben részletesen meghirdetett, nyilvános program szerint járja az országot, ahol bárki kérdezhet tőle, nem csak az előre kiválogatott közönsége gyűrűjében fotózkodik.

Ez is érdekelhet:
Felmérték: Magyar Péteré a legerősebb ellenzéki párt, de hogyan hat ez a Fideszre?

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Török Gábor: ez Orbán Viktor első igazán látványos nemzetközi sikersztorija

Medián: továbbra is magasan a Fidesz a legnépszerűbb párt

Orbán Viktor bekeményít, újra bíróság elé rángat számos újságot

Orbán Viktor szerint a tragikus kijevi rakétatámadás is őt igazolja

Orbán Viktor Washingtonba érkezett

Orbán: „Fontos intézkedések várhatók. Például nem lesz adó a borravalón”

Levelet kaptak a diplomások Orbán Viktortól