Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Orbán újraértelmezte Rákosi Mátyás híres búzakalászos fotóját

Kitől várjon a vidék segítséget, ha nem egy falusi miniszterelnöktől, kérdezte a magtárba összeterelt hallgatóságától.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a kampánykörútja első állomásán a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben 2024. április 22-én.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a kampánykörútja első állomásán a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben 2024. április 22-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Mindenkinek ismerős lehet Rákosi elvtárs-bajtárs elhíresült propagandafotója, melyen a búzatermést vizsgálja rettentő szakértelemmel. Azóta született egy nála is nagyobb, mindenben illetékes géniusz, Orbán Viktor Doktorminiszterelnök Úr, aki már nem elégszik meg a kalászok morzsolgatásával, hanem beleáll egy halom gabonába:

Országjárás, első állomás. Nemesgörzsöny.

Posted by Orbán Viktor on Monday, April 22, 2024

A hétfőn országjárásra indult Orbán a kampánykörútja első állomásaként Nemesgörzsönyben találkozott gazdákkal.

Az egyik magtárban válogatott közönség, „több mint száz környékbeli gazda” előtt beszélt; arról magyarázott neki, hogy a magyar gazdák ma jóval erősebbek, mint korábban. „Mi ezt folytatni fogjuk, ránk lehet számítani” – fogalmazott, megjegyezve:

ő Magyarország első falusi miniszterelnöke!

Kitől várjon a magyar gazdatársadalom, a magyar vidék, a magyar falu segítséget, ha nem a közülük jövő miniszterelnöktől – hízelgett a szélhámos despota, arra kérve a gazdákat, támogassák a Fidesz jelöltjeit, és akkor, ha most nem is könnyű a helyzet, „rendbe fogjuk hozni a dolgokat, és a gazdavilág meg fogja találni a számítását”.

Kapcsolódó friss hírek