Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Gazdaság

Hamarosan kiderülhet, miért emelte Orbán hétszeresére a gáz árát

Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

17-szer szerepel Orbán vasárnapi bejegyzésében, hogy háború.

Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én.
Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Egyelőre nem találja az ellenszert az Orbán-kormány propagandagépezete az egyre nagyobb tömeget maga mögött tudó Magyar Péter ellen, így kénytelenek azzal főzni, amijük van.

Orbán Viktor vasárnap délutáni Facebook-posztjából is az derül ki, hogy a miniszterelnök és csapata totális ötlettelenségben vergődik, és nincs más eszközük, mint a zsugorodó táboruk elkötelezettebb részét talán még megszólító háborúval (Putyin előtt csak katonai művelet) riogatás.

Persze nem az oroszok háborúznak, hanem a szokásos kifacsart módon az uniós tagállamok, legalábbis Orbán szerint:

„Brüsszelben ma háborúpárti többség van. Európában a hangulat háborús, a politikát a háború logikája uralja. Mindenki részéről háborús készülődést látok”

– írja, majd hasonló retorikai bravúrokkal hajtogatja a háború szót, Oroszország és Putyin nevét azonban egyszer sem írja le. Viszont említi a szankciókat, amiket természetesen ő is megszavazott.

Orbán szerint „mi, magyarok” tudjuk, milyen egy háború, és ebből ki kell maradunk.

„Nem akarunk háborút, és nem akarjuk, hogy Magyarország újra nagyhatalmak játékszerévé váljon”

– írja az Oroszország- és Kínai-barát miniszterelnök.

Orbán Viktor Facebook-posztja alatt szokás szerint tobzódnak a hívek és az ellendrukkerek, egyesek odáig mennek, hogy orvoshoz küldenék a miniszterelnököt, mert úgy látják, végérvényesen bekattant nála valami:

17-szer szerepel Orbán vasárnapi bejegyzésében, hogy háború.

17-szer szerepel Orbán vasárnapi bejegyzésében, hogy háború.Forrás: Facebook/Orbán Viktor

Kapcsolódó friss hírek