Közlekedés

Felszállnak a Gripenek, figyelmeztetést adott ki a Magyar Honvédség

Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Közlekedés

Kisiklott egy vonat reggel a Keletiben, a MÁV hallgat

Orbán, miután megszavazott minden szankciót és 24,5% az infláció: „olyan szankciót nem engedünk át, ami növeli az inflációt”

orban-radio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth rádió stúdiójában, ahol interjút adott a Jó reggelt, Magyarország! című propagandaműsorban 2022. július 15-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A magyar kormány nem fog támogatni olyan szankciós intézkedést, amely növelné az inflációt – magyarázta Orbán Viktor a Kossuth rádió pénteki reggeli propagandaműsorában

azután, hogy már tavaly januárban 15 éves csúcson volt az infláció, és azóza is új, meg újabb rekordokat dönt; másrészről pedig eddig is minden szankciót megszavazott Brüsszelben.

A kormányfő a legfontosabbnak az energia kérdését ítélte, hozzátéve: az Oroszországgal szembeni szankciók nem érinthetik a nukleáris energiát. Emlékeztetett: Magyarország az olaj behozatala esetében korábban már kivételt ért el.

Orbán Viktor mesélt arról is, hogy a kormány küzd az infláció ellen, „beadta a vakcinát”, amely már dolgozik is a magyar gazdaságban! Az infláció februártól vagy márciustól csökkenhet, az év végére pedig egy számjegyűre mérséklődhet – jövendölte a nemzeti hazudozónk.

Ez is érdekelhet:
Hárman meghaltak egy frontális karambolban Szentlőrincnél

Orbán Viktor fejéből a hangok: lesz nagy csodálkozás 2025-ben

Már két kutatás szerint is népszerűbb a Tisza a Fidesznél

Orbán Viktor Brüsszelbe utazik

Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján

Magyar Orbánnak: A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Kezdődik az oroszpárti Fidesz ’56-os rendezvénye: a sajtót már kordonok mögé zárták