Orbán kihazudta a Facebookjára, hogy „a rezsicsökkentés marad”, szétszedik a kommentelők

Orbán kihazudta a Facebookjára, hogy „a rezsicsökkentés marad”, szétszedik a kommentelők
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Aggasztó hírek Brüsszelből. Mai döntésével Brüsszel újabb lépést tett a háborús gazdaság irányába. Bonyolult idők jönnek, de egy biztos: Magyarországon a rezsicsökkentés marad!”

– írta kedd délután Orbán Viktor Facebook-oldala (hiszen mint tudjuk, a gond, a baj, az aggasztó hírek mindig „Brüsszelből” jönnek: a belga főváros nélkül Magyarország már a Kárpátok Svájca lenne).

A kommentelők agya rögtön el is durrant a hülyének nézéstől. A fideszes politikusok debil, művies helyesléseit leszámítva szinte csak a miniszterelnököt kutyázó vélemények sorjáznak a poszt alatt.

Az ellenzéki Jámbor András pl. arra hívta fel a figyelmet:

„Az EU 27 tagállamából 21 csökkentette a rezsi adóterheit, 25 pedig külön támogatja a rászorulókat. Magyarország nem. Itt 27%-os áfát fizetünk. Itt az emberek fele emelt rezsit fog fizetni augusztustól. Ennyit a rezsihazugságról.”

Másvalaki úgy pontosított:

„A rezsicsökkentés marad, csak az ára lesz 7x drágább.”

Aggasztó hírek Brüsszelből. Mai döntésével Brüsszel újabb lépést tett a háborús gazdaság irányába. Bonyolult idők jönnek, de egy biztos: Magyarországon a rezsicsökkentés marad!

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, July 26, 2022

Orbán amúgy nem spórol ma a hazudozással: Hegedüs Zsuzsának írt válaszlevelében is sikerült elég komolyan meghajlítania az eddig ismert valóságot, amikor azt állította, hogy már csak azért sem lehet rasszista, mivel az ő „fölfogása szerint” a Jóisten minden embert a saját képmására teremtett. (Kivéve ugye melegeket, a migránsokat, a más vallásúakat, a színes bőrűeket, a tanárokat, a katázókat, vagy mikor, ki ellen kell éppen hergelni.)

Kapcsolódó hírek