Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Magyar Péter: Orbán Viktor térde reszket

600 ezer szavazót veszíthetett a Fidesz az elmúlt hetekben.

Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án.
Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Amíg a fideszes média továbbra sem készít interjút Magyar Péterrel, az osztrák Die Presse már Orbán Viktor legerősebb kihívójaként mutatja be Varga Judit volt férjét.

Az országjárásba kezdett Magyar Péter a szomszédos ország egyik vezető lapjának arról beszélt, hogy az ő szemében Orbán Viktor még mindig egy „demokratikus hős, egy korszakalkotó politikus”, és úgy véli, Orbánnak fontos szerepe volt a rendszerváltásban.

„Vannak, akik a fiatal Orbánhoz hasonlítanak, amit szívesen elfogadok”

– vallotta be Magyar Péter.

Orbán Viktor irányváltását szerinte az EU hajthatatlansága idézte elő, amikor 2010-ben – más tagállamokkal ellentétben – nem engedték meg Orbánnak, hogy túllépje a maastrichti kritériumokban lefektetett GDP-arányosan maximum háromszázalékos költségvetési hiányt. Magyar úgy véli, Brüsszel ekkor vált főgonosszá, majd jött Soros György, a migránsok, most pedig ő maga lett a főellenség.

Magyar Péter az interjúban elmondta, bár a feladat rendkívül nehéz, Orbánt le lehet győzni a választáson. Esélyeit szerinte növeli, hogy mozgalmuk még felfutóban van, és a fiatalok mellette állnak.

Az ellene indított brutális kormánypárti rágalomhadjárattal kapcsolatban Magyar azt mondta,

Orbán térde reszket.

A legfrissebb közvélemény-kutatások eredményeire hivatkozva ismertette: a Fidesz 600 ezer szavazót veszített az elmúlt hetekben. Többségük a politikailag bizonytalanok táborába került át, de Magyar szerint egyre többen csatlakoznak a Talpra, magyarok! nevű közösségéhez.

Kapcsolódó friss hírek