Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

A Pedofidesz új kommunikációs igazgatója szerint „erős közösségként” készülnek a közelgő választásra

De „védekezni kell az LMBTQ-propagandával szemben”.

Menczer Tamás külügyi államtitkár és Nagy Feró saját bevallása szerint is „Fidesz-csicska” muzsikus.
Menczer Tamás külügyi államtitkár és Nagy Feró saját bevallása szerint is „Fidesz-csicska” muzsikus. Fotó: Facebook/Menczer Tamás

Erős közösségként készül a közelgő választásokra a Fidesz-KDNP – bizonygatta a pártszövetség frissen kinevezett kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára csütörtökön feltöltött videóban, noha kutatások szerint

évek óta nem látott mélyponton van a Fidesz népszerűsége a pedofil-kegyelmi botrány után.

Menczer Tamás úgy magyarázta: „közös eredményeinket a baloldal régi és új szereplőivel szemben is meg fogjuk védeni”.

Ha EGYÜTT vagyunk, NYERNI fogunk❗️Hajrá, Magyarország!🇭🇺Hajrá, Fidesz-KDNP!🟠👏🏻

Posted by Menczer Tamás on Thursday, April 4, 2024

Azt mondta, a „baloldal vezére”, Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot, de a baloldalon „feltűntek új szereplők is, politikai kalandorok, árulók, feleségüket rettegésben tartó figurák” – utalt Magyar Péterre, aki két hónapja még NER-es vállalatok igazgatótanácsában ült, és jobboldali, fideszes felsővezetőként testközelből láthatta a „közös eredményeink” szétlopását.

Menczer mindenesetre úgy tudja, a Fidesz-KDNP politikai közössége a legsikeresebb és legerősebb Európában, amely a sikereket nem ajándékba kapta, hanem megdolgozott érte! Közölte: az eredmények annak köszönhetők, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar kormány az elmúlt 13 évben mindig elsőként ismerte fel a válságokat és kihívásokat, és azokra helyes válaszokat adott.

Példaként említette, hogy a kormány az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban a kezdetektől azonnali tűzszünetet és béketárgyalásokat szorgalmazott („De sikerült?” – a szerk.). Arra is kitért, hogy a kormány álláspontja a „terrorizmust, bűncselekményeket és párhuzamos társadalmat jelentő bevándorlással” összefüggésben az volt, hogy azt nem szervezni kell, hanem megállítani.

Menczer szerint a kormány tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtett, amelyeket a koronavírus-járvány, a háború és a szankciók ellenére is sikerült megőrizni.

A magyar családtámogatási rendszer világszinten páratlan – állította a fideszes, kitérve arra is, hogy az idősek tisztelete és megbecsülése okán a kormány szerinte „megőrizte a nyugdíjak vásárlóértékét” és visszaadta a 13. havi nyugdíjat. A támogatások között megemlítette a fiatalok adómentességét is.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a kormány álláspontja szerint „védekezni kell az LMBTQ-propagandával szemben”!

Kapcsolódó friss hírek