Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Baleset

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren

Breaking! Az Orbán-család céges ügyvédje védte a pedofil bicskei igazgatót

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (k) és édesapja, Orbán Győző (b), valamint Kovács Ferenc, a Videoton korábbi edzője (j) a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjeként vívott Ferencváros - Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) és édesapja, Orbán Győző (b), valamint Kovács Ferenc, a Videoton korábbi edzője (j) a VIP-páholyban a labdarúgó Ligakupa döntőjeként vívott Ferencváros - Videoton FC találkozón a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2013. április 24-én. Fotó: MTI/Beliczay László

Az Orbán-család céges ügyvédje védte a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját – derítette ki Tompos Márton, a Momentum alelnöke.

Tompos vasárnapi bejegyzésében emlékeztet, a pedofil bicskei igazgató büntetőpere 2017. december 4-én kezdődött, a védője dr. Szmulai István ügyvéd volt. „Szmulai ekkor azonban nem csak a pedofil igazgatónak, hanem az Orbán-család birtokában álló, milliárdokat termelő Nehéz Kő Kft.-nek is dolgozott. Ezt a céget végül 2021-ben adták el” – írta.

„Azaz az Orbán-család cégének ügyvédje védte a pedofil igazgatót, és ne mondja nekem senki, hogy abban az országban, ahol azt is figyelik, hogy milyen posztokat lájkolsz és hova kommentelsz, a miniszterelnök nem tudott arról, hogy a céges ügyvédjük kit véd a szomszéd településen” – vonta le a következtetést Tompos.

Állítását alátámasztandó linkelt egy korábbi, a Hír TV által készített tudósítást, ahol Szmulai Istvánt nevezik meg a bicskei pedofil igazgató ügyvédjeként az ügy egyik tárgyalásán, illetve egy olyan dokumentumot, amely szerint Szmulai elfogadja a Nehéz Kő Kft. meghatalmazását egy 2017-es ügyben.

BREAKING: AZ ORBÁN CSALÁD CÉGES ÜGYVÉDJE VÉDTE A BICSKEI GYERMEKOTTHON PEDOFIL IGAZGATÓJÁTA pedofil igazgató…

Posted by Tompos Márton on Sunday, February 11, 2024

„Várjuk Orbán Viktor magyarázatát! Alternatívaként azt is elfogadjuk, ha követi Novák és Varga példáját” – zárta bejegyzését a momentumos.

Frissítés: Az Orbán-család céges ügyvédje a 444-nek elismerte, hogy valóban ő védte a pedofil iskolaigazgatót.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Orbán Viktor pénteken Törökországban fog szónokolni

Elmegyógyintézetbe kerül a gazdagréti óvoda pedofil dolgozója

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Orbán Viktor az Egyesült Államokba látogat, Donald Trumpot is megnézi

Megöltek egy férfit Szőkéden, keresik a gyilkost