Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Tömegbaleset az M7-esen: nyolc autó ütközött

A helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak.

Tömegbaleset az M7-esen: nyolc autó ütközött
Fotó: Facebook

Összeütközött nyolc gépjármű az M7-es autópályán Balatonboglár térségében hétfőn késő délután, a sztráda Budapestre vezető szakaszát lezárták.

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte, a baleset az autópálya 141-es kilométerénél történt. A műszaki mentést a siófoki hivatásos és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók bevonásával végzik.

Az igazgatóság tájékoztatása szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és mentőhelikopterek is a helyszínre tartanak.

Az Útinform azt írta: a 143-as jelű Lengyeltóti/Balatonboglár csomópontban a rendőrök leterelik a Budapest felé tartó forgalmat.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére közölte: a helyszínre több mentőegységet és két mentőhelikoptert is riasztottak, a mentősök végül két embert szállítottak könnyebb sérülésekkel földi úton kórházba.

A police.hu-n olvasható esti tájékoztatás szerint az útszakaszon a rendőrök a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére korlátozták, a járműforgalom most már zavartalan.

Kapcsolódó friss hírek