Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál, sok sérült

Két gyermek is megsérült a győrszentiváni tömegbalesetben.

Sérült gépjárművek az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között, ahol összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi 2024. március 31-én.
Sérült gépjárművek az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében, a 116. és a 117. kilométer között, ahol összeütközött több személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi 2024. március 31-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Összeütközött több jármű, egy személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt,

a balesetben két ember súlyos, további négy – köztük két gyermek – könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az Országos Mentőszolgálat azt közölte, hogy a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet – köztük a két gyermeket – mentőautóval szállították kórházba.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a Gönyű és Győrszentiván kertváros közötti útszakaszon a baleseti szemle és a műszaki mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.

Kapcsolódó friss hírek