Belföld

Pánik a Karmelitában, vasárnap egész nap üléseztek Rogánék

Kultúra

Szétverték, csikkekkel, sörrel öntötték tele a Keleti pályaudvar zongoráját

Bulvár

66-szor szerepel az Origó címlapján, hogy „Magyar Péter”

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter.
Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Egy felvételről lejátszott Varga Judit-interjú jelent meg szerda este Hajdú Péter Frizbi TV nevű Youtube-csatornáján, ahol a kegyelmi ügy miatt EP-jelöltségéről is lemondani kényszerült korábbi igazságügyi minisztere alaposan kitálalt Magyar Péterrel való kapcsolatáról.

Varga többek között azzal vádolta a politikai pályára aspiráló volt férjét, hogy

  • bezárta egy szobába, ahonnan az egyik kisfia szabadította ki;
  • terhessége alatt az ajtóhoz lökte;
  • kritizálta Varga családját és barátait;
  • a gyerekeket édesanyjuk ellen hangolta stb.

Az interjúból viszont pont azok a témák maradtak ki, amik – ellentétben a családi zűrökkel – valóban közügynek minősülnek:

a Völner-Schadl-ügy, a Magyar Péter által közzétett hangfelvétel tartalma, valamint a lassan feledésbe merülő pedofil-kegyelmi botrány. Hajdú ezt később azzal magyarázta, hogy a Frizbi TV egy „bulvárplatform”, őt csak a magánéleti szál érdekli, nem a közéleti.

Magyar Péter csütörtök délután reagált a frizbis interjúban elhangzottakra:

„Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.”

1.) Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján…

Posted by Péter Magyar on Thursday, March 28, 2024

Az ügyészség nemrég azt közölte, nem tűntek el iratok „az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben”, Varga Juditot pedig tanúként hallgatták ki. Magyar szerint így már érthető, miért volt olyan sürgős elkészíteni az interjút.

Magyar Péter emellett Facebook-posztjában lelketlennek és cinikusnak nevezte a magyar ügyészséget, mert Iványi Gábort, a köztudottan ellenzéki és Orbánék által rendszeresen vegzált egyházvezetőt épp nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézték be gyanúsítotti kihallgatásra.

Ez is érdekelhet

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Megvan Magyar Péterék pártja, beadták a nyilvántartásba vételi kérelmet

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint jogos kirúgni valakit a véleményéért

„Milyen szépen bánsz velem” – elalélós posztban magasztalja fricskását Tóth Gabi

Húslevest akartak főzni a sérült gólyából Nyírlugoson

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával