Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter.
Magyar Péter jogász beszédet mond a Budapest belvárosába meghirdetett gyűlésén a Vértanúk terén 2024. március 26-án. A demonstráción Polt Péter legfőbb ügyész és a kormány lemondását, valamint a Schadl-ügy valóban független kivizsgálását követelte Magyar Péter. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Egy felvételről lejátszott Varga Judit-interjú jelent meg szerda este Hajdú Péter Frizbi TV nevű Youtube-csatornáján, ahol a kegyelmi ügy miatt EP-jelöltségéről is lemondani kényszerült korábbi igazságügyi minisztere alaposan kitálalt Magyar Péterrel való kapcsolatáról.

Varga többek között azzal vádolta a politikai pályára aspiráló volt férjét, hogy

  • bezárta egy szobába, ahonnan az egyik kisfia szabadította ki;
  • terhessége alatt az ajtóhoz lökte;
  • kritizálta Varga családját és barátait;
  • a gyerekeket édesanyjuk ellen hangolta stb.

Az interjúból viszont pont azok a témák maradtak ki, amik – ellentétben a családi zűrökkel – valóban közügynek minősülnek:

a Völner-Schadl-ügy, a Magyar Péter által közzétett hangfelvétel tartalma, valamint a lassan feledésbe merülő pedofil-kegyelmi botrány. Hajdú ezt később azzal magyarázta, hogy a Frizbi TV egy „bulvárplatform”, őt csak a magánéleti szál érdekli, nem a közéleti.

Magyar Péter csütörtök délután reagált a frizbis interjúban elhangzottakra:

„Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján előkészítette a bulvárinterjút, az ügyészség a cselekvés látszatát keltve meghallgatta a Schadl-Völner és társai ügyben a volt igazságügyi minisztert. Erről persze a propaganda elfelejtett tegnap beszámolni.”

1.) Tehát miközben Rogán Antal volt üzlettársa, Hajdú Péter tegnap a Karmelitában megírt forgatókönyv alapján…

Posted by Péter Magyar on Thursday, March 28, 2024

Az ügyészség nemrég azt közölte, nem tűntek el iratok „az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben”, Varga Juditot pedig tanúként hallgatták ki. Magyar szerint így már érthető, miért volt olyan sürgős elkészíteni az interjút.

Magyar Péter emellett Facebook-posztjában lelketlennek és cinikusnak nevezte a magyar ügyészséget, mert Iványi Gábort, a köztudottan ellenzéki és Orbánék által rendszeresen vegzált egyházvezetőt épp nagycsütörtökre, az utolsó vacsora napjára idézték be gyanúsítotti kihallgatásra.

Kapcsolódó friss hírek