Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Tovább küszködik a Fidesz-közeli média az úgynevezett Magyar Péter-jelenséggel, ezúttal a Mandiner „rántotta le a leplet” az ellenzék új felfedezettjéről.

Értesüléseiket a szokott módon egy névtelen informátor, jelen esetben „Varga Judit egyik neve elhallgatását kérő volt kollégája” állításaira alapozzák. A cikkben azt írják, Magyar Péter „nehezen viselte, hogy a felesége többre vitte”, és „nem viselkedett szépen a feleségével”.

Majd Magyart lényegében pszichopatának állítják be:

„Pétert úgy írták le nekem, hogyha meghalna egy barátja, csak azért menne el a temetésére, hogy a sír felett ugráljon, és válogatott szidalmakkal becsmérelje az elhunytat, amiért idő előtt halt meg és nem járta ki neki, amit kért.”

Az állítólagos informátor azt is felrója Magyarnak, hogy – állítása szerint – „nem egy könnyen kezelhető illető, hirtelen csattan, mindenkit kiszekíroz maga körül, és úgy képzeli, mindenkinél mindent jobban tud”.

A cikk rendre áldozatnak állítja be a volt férje elleni hadjárathoz burkoltan asszisztáló Vargát, Magyart pedig egy frusztrált, felesége „sikereire” féltékeny férjnek, aki azon mesterkedett, hogy a miniszter önbecsülését tönkretegye.

Mint arról beszámoltunk, Varga Judit exférje szerdán a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen járt, ahol a Völner-Schadl üggyel kapcsolatban hallgatták meg.

Magyar legsúlyosabb állítása az volt, hogy Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre, és meghamisították, hozzátettek vagy kivettek a nyomozati iratokból”. Varga Judit volt férjét március 26-ára újabb tanúkihallgatásra idézték be.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten