Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Leittasodó, ablakban mászó Varga Juditról, HVG-s propagandistáról ír Magyar Péter

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Egészen szürreális irányt vett Magyar Péter, Varga Judit és a róluk készült, kiszivárogtatott rendőri jelentés ügyének taglalása: Magyar most a Facebook-oldalán részletesen beszámolt arról a 2020 év végi veszekedésről, amivel állítása szerint a hatalom „fogni akarta”.

Azt írta, Varga Judit „nem félt tőle”, az ominózus veszekedés előtti estén baráti vacsorán vettek részt Gulyás Gergelynél, ahonnan (akkori) felesége „nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után” távozott.

„Másnap reggel hazajött és közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük. Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk, miközben ő pakolta a gyerekek ruháit. Miután átmentünk egy másik gyerekszobába, ő továbbra is kitartott amellett, hogy elviszi a gyerekeket, miután közöltem vele, hogy addig ne menjen el, amíg ezt nem beszéltük meg, sarkon fordult és teljesen szürreális módon elkezdett a szuterénben lévő szoba ablakán kifelé csomagokat hajigálni és kimászni az akkor ott megjelenő testőr karjaiba. Sem nem akadályoztam abban, hogy kimenjen a szoba ajtaján, sem az ablakból nem húztam vissza, onnan ő maga mászott le és ment ki végül a konyhaajtón és indult el a szolgálati gépkocsihoz”

– olvasható egyebek mellett a posztban, melynek az a végkövetkeztetése, hogy Magyar szerint „megrendezett színjátékról” lehetett szó.

„Az egész eljárásra, ahogy a későbbi KEHI vizsgálatra is azért került sor, hogy a válásunk során nyomást gyakoroljanak rám, esetlegesen lemondjak a gyerekeim felügyeleti jogáról” – véli Varga Judit volt férje, aki szerint „a hvg propagandistája” (Dezső András oknyomozó – a szerk.) asszisztál „a rogáni propagandának”.

A HVG “oknyomozó” újságírója az imént egy bűncselekmény útján a rendőrségtől kiszivárogtatott hamis állítások tömkelegét…

Posted by Péter Magyar on Monday, March 18, 2024

Magyar Péter aktuális posztjának előzménye a hvg.hu kora esti cikke, melyben a lap Dezső András szemszögéből veszi sorra a történteket, és részletezik a rendőri jelentés tartalmát. Eszerint pl. Magyar azzal fenyegetőzött a veszekedés során Vargának, hogy

„majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből”.

Kapcsolódó friss hírek