Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

Kemény hangú Facebook-posztban ment neki Magyar Péter vasárnap este Rogán Antalnak. Magyar szerint ugyanis „a suttogó propaganda azt terjeszti”, hogy többször megverte a gyermekei anyját és többször rendőrt kellett hívni hozzájuk. Magyar szerint ezek a vádak „totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek”.

Bejegyzésében igyekszik tisztázni, hogy az állítólagos bántalmazás egy szimpla családi vita volt még 2020. december 29-én. Mint írja, két hete egy oknyomozó újságíró azzal kereste meg, hogy a vitájuk után egy, „a hatalom által készített és betárazott” titkos rendőri jelentést kapott meg a rendőrségtől (!), és annak tartalmáról kíván beszélni vele.

„A sejtésem beigazolódott, egy szimpla családi vitánkat valótlan állításokkal sikerült izzadtságszagúan úgy kiszínezni, hogy a jelentés azt sejtesse, hogy én erőszakosan léptem fel a feleségemmel és az akkor őt védő állami testőrökkel szemben”

– írja Magyar Péter.

Hallod-e te Rogán Antal?!Tényleg azt gondolod, hogy ha a suttogó propaganda azt terjeszti, hogy többször megvertem a…

Posted by Péter Magyar on Sunday, March 17, 2024

Saját verziója szerint a vádakból annyi igaz, hogy a volt felesége bejelentette: egy férje által nem ismert időre és helyre elviszi a közös gyerekeiket. Magyar ebbe nem akart beleegyezni, és „ahelyett, hogy ezt felnőtt emberek módjára” sikerült volna négyszemközt rendezniük,

Varga Judit az eljárásba bevonta az állami testőröket, akik férjét konkrétan megakadályoztak abban, hogy a gyermekeihez odamenjen.

Magyar Péter azt állítja, kapcsolatuk rendezése után többször is hiába kérte Varga Juditot, hogy megismerhesse a titkosított jelentést, ami tudomása szerint a belügyminiszter és a miniszterelnök asztalán is járt.

Magyar szerint az, hogy a rendőri jelentés tartalmának nagy része hamis, fiktív elemekből áll, onnan is tudható, hogy amennyiben nem így lett volna, akkor mind a testőröknek, mind az érintett kormánytagoknak hivatalból feljelentést kellett volna tenniük.

„Ilyet természetesen sosem tettek, hivatalos eljárás sosem indult ellenem, mivel a cél nem is ez volt, hanem hogy fogható legyek. Ahogy mindenki az a rendszerben”

– írja, hozzátéve: szerinte a Karmelita bepánikolt, mert azt látták, hogy „az uralkodásuk” 14. évében eddigi legnagyobb kihívásukkal szembesültek.

Varga Judit hirtelen újra facebookozni kezdett

Magyar posztjára válaszul sejtelmes Facebook-poszttal jelentkezett vasárnap este a lemondása óta hallgatag Varga Judit. A volt igazságügyi miniszter egy kapcsolati erőszakot ábrázoló kisfilmet osztott meg azzal a felvezetővel: „Mindig van kiút”.

Mindig van kiút.

Posted by Varga Judit on Sunday, March 17, 2024

A Varga által megosztott „Az elfelejtett tejföl” című két és fél perces film a Balsai Móni és Thuróczy Szabolcs által megformált karakterek közti érzelmi bántalmazásról, elszámoltatásról, parancsolgatásról és sértegetésről szól.

Magyar: nem tudom mivel zsarolnak

Magyar Péter értette a célzást, és szinte azonnal reagált rá:

„Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked”

– üzente Magyar Péter újabb vasárnapi posztjában.

Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak…

Posted by Péter Magyar on Sunday, March 17, 2024

Kapcsolódó friss hírek