Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Korábban Havasi Bertalan próbálta verbálisan a szőnyeg alá söpörni Varga Judit volt férjét.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

“Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni. A történtekért a kormányt és annak egyes tagjait okolja, ezért vádaskodik, de amit csinál, az végső soron csak üres locsogás-fecsegés, nem más, mint egy sértett ember vagdalkozása”

– közölte az ATV megkeresésére Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Magyar Péter kapcsán, akit ma órákon keresztül hallgattak ki a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen a Völner-Schadl üggyel kapcsolatban.

Varga Judit volt férje a meghallgatását követő rövid sajtótájékoztatón nem mást állított, minthogy „Rogán Antal és/vagy az emberei bementek az ügyészségre, és meghamisították, hozzátettek vagy kivettek a nyomozati iratokból”.

Emlékezetes, nem Kocsis Máté az egyetlen, aki látványosan igyekszik bagatellizálni a NER-bilit borító, új politikai erőt gründoló Magyar Pétert. Az ominózus februári Partizán-interjút követően Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke azt mondta, “reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”.

Kapcsolódó friss hírek