Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Felháborodást nyilvánított ki a bicskei önkormányzat, annyira megtépázták az utóbbi időben a városimázst a pedofíliáról karattyoló „médiatartalom-szolgáltatók”

Bálint Istvánné „Andi” (középen) és testülete felháborodást nyilvánít ki.
Bálint Istvánné „Andi” (középen) és testülete felháborodást nyilvánít ki. Fotó: Facebook/Bálint Istvánné

Rendkívüli, nyilvános ülést tartott a bicskei képviselőtestület, vette észre a 24.hu Bálint Istvánné „Andi” Facebook-oldalán.

Bálint Istvánné azt írta, a testület egyebek mellett állást foglalt a gyermekvédelmi törvény szigorításával kapcsolatban, amelyet „maximálisan támogatunk és magunkra nézve is kötelezőnek tartunk saját intézményeinkben”.

„Egyúttal kinyilvánítottuk felháborodásunkat azon médiatartalom-szolgáltatókkal szemben, akik az utóbbi időben a pedofíliát a városimázs csökkentésére használták fel”

– közölte még.

Rendkívüli, nyilvános ülést tartottunk a Városházán a mai napon. Döntöttünk a Bicskei Önkormányzati Tűzoltósággal…

Posted by Bálint Istvánné Andi on Tuesday, March 19, 2024

Ismert, a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatója jelenleg is börtönben ül, mert szexuálisan zaklatta a gondjaira bízott gyerekeket. Február elején pedig kiderült: Novák Katalin fideszes köztársasági elnök államfői kegyelmet adott az igazgató szintén bicskei bűntársának, K. Endrének.

Utána azzal „csökkentette a média” Bicske imázsát, hogy szintén nem átallott kideríteni: a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után presbiterré választotta K. Endrét.

Nem sokkal később az RTL rejtett kamerával csökkentett: lebuktatták K. Endrét, amint az egyik áldozatra próbált újfent nyomást gyakorolni, hogy aztán pár napra rá „Endre bácsi” már garázdaság miatt elvitt „testőrével” kerüljön ismét a hírekbe.

Ezalatt sajnos a rendőrség sem segítette Bicske imázsát: a város általános iskolája előtt újabb pedofilt fogtak, a múlt héten pedig Nyíregyházán kaptak el egy bicskei férfit, aki – feltehetően immár a szülővárosa rossz imázsa elől száműzetve – egy ottani lánykollégium ablaka alatt kényszerült önkielégítést végezni.

Kapcsolódó friss hírek