Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Durvul a helyzet: Magyar Péter bebuktatta Rogán Antalt, Ádámot és Barbarát

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

„A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán Barbara. Schadl György, a Végrehajtói Kamara korrupt vezetője, elsőrendű vádlott, Rogán Antal embere volt”

hozta nyilvánosságra hétfő reggel Facebook-oldalán Magyar Péter, kiugrott NER-es, aki egyre durvuló harcban áll a rogáni propagandagépezettel.

Emlékezetes, a Bírósági Végrehajtói Kar vezetője, Schadl György, valamint Völner Pál korrupciós ügye 2021 végén robbant. A gyanú szerint Schadl pénzért osztotta a végrehajtói helyeket, de ehhez az Igazságügyi Minisztérium „egyik vezetője felé is tejelnie kellett”. A fideszes Völner Pál államtitkárra azóta 8 év börtön kért az ügyészség.

Nyomozati iratokban szóba kerültek bizonyos „Tóni, Ádám és Barbara” korrupciós ügyletei is, annak azonban a hatóságok – hogy, hogy nem – már nem óhajtottak utánanézni, hogy kié is lehet a három keresztnév.

Magyar Péter szerint Rogán „Tóni” propagandaminiszter, Nagy Ádám kabinetfőnök, és Rogán Barbara (Rogán párja) a hiányolt személyek.

A Schadl-Völner ügy nyomozati irataiban szereplő Tóni, Ádám, Barbara teljes neve: Rogán Antal, Nagy Ádám, Rogán…

Posted by Péter Magyar on Sunday, March 17, 2024

Magyar azt is írta, erről és további terhelő információkról miniszterektől szerezett tudomást és bizonyítani is tudja. „Csütörtökön meg is teszem a Központi Nyomozó Ügyészségen” – olvasható a posztban.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten