Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

A Fidesz mellett kampányolt, most vezérigazgatói tanácsadó lett a TV2-nél Vastag Csaba

Nagy megtiszteltetésnek érzi a felkérést.

Vastag Csaba kormányközeli muzsikus.
Vastag Csaba kormányközeli muzsikus. Fotó: Facebook/Vastag Csaba

Állást kapott a kormánypárti TV2-nél Vastag Csaba Fonogram-díjas magyar énekes, az X-Faktor első évadának győztese, így eldőlt, hogy nem lesz zsűritag az új tehetségkutatóban.

A Media1 azt írja, Pavel Stanchev, a csatorna vezérigazgatója a Megasztár felélesztéséhez tanácsadónak kérte fel Vastagot. Stanchev szerint az énekes zenei, előadóművészi szempontból tudja majd segíteni a műsor fejlesztését.

Vastag Csaba a Tények Pluszban elmondta, nagy megtiszteltetésnek érzi a felkérést, de ez szerinte felelősséggel is jár, mert „vissza kell adni az embereknek a tehetségkutatókba vetett hitét”.

„Nem gondolom, hogy az elmúlt években ez a sok tehetségkutató jót tett ennek az iparágnak: egyrészt, minden évben kellett csinálni ezeket, másrészt, elkopott a komolysága. Ezt a komolyságot akarjuk visszaadni”

– magyarázta Vastag.

Az énekes a Fideszhez való hűségét többször is bizonyította már: 2020-ban egy időközi választáson beszállt Koncz Zsófia kampányába, a 2022-es országgyűlési választás előtt pedig a Fidesz választási részvételre buzdító videójában bukkant fel.

A feltámasztott Megasztár győztesének 40 millió forint, dalfelvétel „egy világhírű Los Angeles-i stúdióban”, és egy videoklip is jár majd.

Kapcsolódó friss hírek