Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Sms-ben toborozzák a közönséget Orbán Viktor március 15-ei beszédére

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Idén újra Budapesten, a Nemzeti Múzeumnál szónokol majd Orbán Viktor március 15-én. A szervezők pedig úgy tűnik, el is kezdték a hívek mozgósítását.

A Hvg.hu olvasója ugyanis különös sms-t kapott egy ismeretlen számról, az üzenetben arra biztatják, hogy vegyen részt a miniszterelnök beszédén:

„Talàlkozzunk màrcius 15-én, pénteken 10:30-kor Budapesten a Nemzeti Mùzeum elött! Beszédet mond Orbán Viktor. Add tovább! Fidesz”

– írják sajátos helyesírással.

A lap megpróbálta felhívni a számot, de nem csörgött ki. Megjegyzik, a módszer nem idegen a Fidesztől, tíz éve például egy nagyon hasonló számról toborozták a Békemenet résztvevőit.

Kapcsolódó friss hírek