Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Orbán Viktor a Nemzeti Múzeumnál fog szónokolni március 15-én

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 175. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi megemlékezésen Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőháza előtt 2023. március 15-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Az utóbbi évektől eltérően idén nem bujkál el valamilyen vidéki alibi-rendezvényre, hanem a fővárosban fog föllépni Orbán Viktor március 15-én – derül ki a miniszterelnök közösségi médiás posztjából.

Orbán (Facebook-oldalának kezelője) azt írta, a nemzet ünnepen várja híveit a Nemzeti Múzeumnál.

„A haza minden előtt!” – cinikuskodott a moszkovita, újabban már a kommunista kínai állam rendőrségét is a magyarokra szabadító hatvanpusztai hazaáruló.

Találkozzunk március 15-én, a Nemzeti Múzeumnál. A haza minden előtt! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, March 6, 2024

„Hajrá! Tessék betartani a pontokat! Osztva és környéke! Várjuk az ingyenes buszokat meg a krumplit!”

– írta a poszt alá az egyik legtöbb kedvelést kapott kommentelő, míg egy feltehetően rubeljobboldali rajongó azt szorgalmazza: „Mutassuk meg a Dollàr Baloldalnak mennyien vagyunk!”

Ismert, Magyar Péter, a „kiábrándult” fideszes, egykori állami felsővezető is eseményt hirdetett március 15-ére, Varga Judit exférje az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Operaház között tartja pártalapítási rendezvényét.

Kapcsolódó friss hírek