Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Gyász, döbbenet, sokk: nem lesz Békemenet március 15-én

Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én.
Fricz Tamás, politológus, a CÖF-CÖKA kuratóriumi tagja, Széles Gábor vállalkozó, a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) tiszteletbeli elnöke, Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája, Semján Zsolt miniszterelnök-helyettes, Stefka István, a Pesti Tv programigazgató-helyettese és alapítója, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szóvivője (b-j) a CÖF-CÖKA Békemenetén a Margit hídon az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján, 2022. március 15-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Március 15-én nem tervezünk Békemenetet, célunk az 1848-as forradalom hőseire emlékezni, hálánkat leróni nemzetünk megmaradását szolgáló tetteikért. Emlékezünk az akkoriban velünk küzdő lengyel szabadságharcosokra, és elhelyezzük a hála koszorúit a részükre emelt emlékművek előtt”

– válaszolta Csizmadia László, a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke az RTL.hu érdeklődésére, miután egy darabig úgy lehetett tudni, hogy idén is masírozni fognak a fideszes bácsik és nénik a nemzet ünnepén.

Csizmadia annyit azonban elárult, hogy a Békemenet időpontját „a magyarországi és nemzetközi eseményekhez igazodva, szellemi honvédőink javaslatára” fogják meghatározni.

Orbán Viktor idén nem menekül el vidékre, a Nemzeti Múzeum előtt fog beszélni. Érdekes csavar lehet, hogy március 15-re hirdetett zászlóbontást Magyar Péter, Varga Judit exférje is, új erőről beszélve.

Kapcsolódó friss hírek